Inget dagens man för mig :(

kul att jag fick se vad jag ville för min pappa.. fy vad jag måste köpa massa saker. ny tv & ny dator .. massa tusen men inget jobb. det blir nog bra? nä men min tv är cp så kan inte kolla på dagens man idag, alltså e jag riktigt suris  nu så drar ut och springer istället. gissar på att det blir en låång dusch & läggdax efteråt :)

Dagens man

idag har jag varit iväg lämnat några CV:s, gick väl hyfsat men tydligen många som sökt nu så är inte så stor chans att jag får något jobb. menmen, har sökt några jobb iaf :) nu är det  dags för idol, och efter det blir det gynnings program dagens man som har premiär idag på tv4plus kl 21.00!

 

jesse mc cartney ft. t-pain - body language

<3


Springa

åh äntligen, vaknat hyfsat tidigt! för en halvtimme sen! :) dem senaste dagarna har jag somnat runt 5 tiden och vaknat ungefär samma tid fast ca tolv timmar senare.. så skönt att vara uppe i tid nu faktiskt. nu måste jag dock skynda mig för att springa bort mitt illamående

Ge mig fredag!

passerat den andra veckan jag varken får dricka sprit eller sola och jag har redan haft askul ute! och jag kan knappt bärga mig till fredag. gissar på att det kommer bli en galet bra kväll den med. först middag hos kyster & sen blire stan & cardinal :) jag längtar!! 3 days to go :D


Smek

nyss varit ute och sprungit som ett jävla djur, fett lökig! nu ska jag träna magen litee


SMEK

Baby

denna låten är riktigt skön, man måste kanske höra den live först innan man gillar den? dansar för fullt till den nu och påminns om igår ååååwh :( vill tillbaka till igår!


20 årsfest

hade så jäkla roligt igår, bästa kvällarna på länge! markus hade 20 årsfest på elineberg med släkt, vänner, mat, sprit & lekar. en kombination av detta  gör inte kvällen sämre kan man ju säga. vidare in mot stan, vipbord på ovanvåningen inne på tivvan så vi kunde beställa in vad vi ville, knappt farligt haha. 4 champagneflaskor i hinkar med is ställs på bordet och sen kommer ytterligare 3 brickor med ca 15 drinkar på var bricka. också var det lorentz & m. sakarias som spela live. dem va faktiskt grymt sköna live. orkar inte berätta mer om kvällen nu faktiskt, fortfarande lite sömnig eftersom jag vaknade nyss. kan dock säga att jag träffade många folk som jag ville träffa och inte träffat på länge :) ihi!

tack för en go fest markus & co hade grymt kul!


SHM t-shirt

YEAAAH! fick mina nya i love swedish house mafia - tröjor idag! (den andra jag beställde var för stor). så nu fick jag både en killtröja & en tjejtröja hem. tog en M i tjejtröjan för jag ville den skulle vara lite längre och inte sitta för slimmat, men såklart var denna riktigt kort, och då snackar vi magtröja när man har händerna över axelhöjd :( men det var precis så den var förstor i axlarna, så blir nog inte så snyggt med en L

bah, får se hur jag gör! ska iaf lämna tillbaka den förstora nästa vecka (killtröja i strl M) så om ngn är intresserad så e de bara att höra av sig om ni vill köpa, jag bjuder isf på frakten.


Låttips + downloadlänkar

temper traps - sweet disposition (axwell & dirty south remix)

download länk http://www14.zippyshare.com/v/21782688/file.html



michael mind - destination remix
download länk http://www.filebanker.com/destinationmichaelmindremix


kid sister - right hand hi (prod. by steve angello & sebastian ingrosso)
download länk http://www16.zippyshare.com/v/88996911/file.html


stylus robb & mattias - sensation shot (orginal mix)
download länk  http://www.filebanker.com/sensationshotsmoriginalmix

bob sinclar – new new new (avicii remix)
download länk  http://www21.zippyshare.com/v/67766276/file.html

och för dem som vill klaga på gammalt så är såklart några av låtarna gamla men remixerna är nya & fresha!

Lite sömnig kanske

oh harre, tur jag vaknade nu då ju..

Sista nu, jobb jatack

 

min sista löning :'(

måste ta och skaffa mig ett jobb nu

I don't believe you

pinks nya låt i don't believe you

ganska mysig ändå, kanske dock lite för depp för min smak..

 



Käk + bio

bio ikväll med brudarna. vi ska se män som hatar kvinnor 2 aka. flickan som lekte med elden. innan det så ska vi dra & fika/äta någonstans så dags för att göra vid sig nu :)


(oj glömde publicera detta innan jag gick)

 

update: käk på mezo med koko, tasha & jenny, godishandling & upphämtning av elin sen var det dax. jag tyckte filmen var bra, och definitivt sevärd om man gillade ettan, bruden var dock snyggare i första filmen. hoppas på att det kommer en trea snart MAHA :)


Längtar knappt

 

OKEJ jag säger bara SENSATION, DANMARK 2009


Duktig brud

håller på att städa huset som en galning nu, här har sett riktigt illa ut både denna och förra veckan. så blir det när jag är stressad, slänger allt omkring mig och städar aldrig upp efter mig haha. och denna gången har pappa inte ens tjatat på mig att städa, vilket han annars brukar göra. hatar när folk tjatar på mig. ni vet då när man blir så irriterad över att folk säger till en vad man ska göra så man skiter i vad personen tjatar om, sätter på hög musik eller börjar få för sig att man har massa annat viktigare för sig

hur som helst, nu börjar det faktiskt se riktigt bra ut. älskar att städa när jag e ensam hemma. du kan gå hur näck du vill och sjunga hur högt du vill till skadat hög musik som räcker ända till den sista väggen i huset och lite utanför. sen brukar jag dansa också, inte lätt att stå still till peppmusik ni vet. dansar förresten inte seriöst, utan mest för att fula mig & kanske få något att skratta åt. om jag orkar ska jag tvätta golvet imorgon! pappa kommer bli så glad när han kommer hem från göteborg mihi :)

En bra dag

åh idag är typ en bra dag :) fick hem min sista lönespecifikation från findus idag och min finafina klänning från nelly idag som jag klickade hem igår. sen drog jag till stan med markus, fikade på eh och valde ut håret som ska sättas i av tina i veckan. hitta en asfin jacka inne på MQ också, men fanns inte kvar i stan i den färg & storlek jag ville ha så vi åkte till ängelholm istället och köpte den där. hitta även en asfin halsduk där som jag också köpte :)

vet dock inte om jag ska lämna tillbaka jackan.. har iaf 14 dagar att bestämma mig. så nu kommer jag leta jacka som fan så jag inte hittar någon snyggare när det är försent. va nyss hos sabbe också & hämtade min skinnjacka som hängt där i en vecka nu haha. skönt att ha den tillbaka iaf

snackat med tina idag också. hon hade fullt upp på fredag så sa hon att hon kunde fixa håret imorgon istället. men såklart kunde jag inte då eftersom jag ska på bio med brudarna :( så får ta det på lördag morgon istället. längtar!




Inte långt

mmh såhär kort har jag nu haha

Powerwalk, lite bättre

blev visst ingen film. fick höra att den var dålig först men började ändå titta. den verkade dock riktigt kass.. mitt i filmen stod plötsligt rebecca utanför dörren i träningskläder & fråga om jag ville hänga med ut. så istället för att spendera en och en halv timme framför en dålig film i soffan följde jag med henne ut och powerwalkade

kändes dock mer som vi var ute på en snabb promenad för att snacka, och då hade vi ändå sjukt mycket att snacka om när vi va färdiga så vi kör nog imorgonkväll igen haha ;) nu har jag precis duschat, klätt på mig mysiskläder och kollat barca - racing lite, hm undra vem som vinner xD ändå go kväll. mer softkvällar åt mig!

Systrar i jeans

inte gjort mycket idag, i princip bara tränat & färgat utväxten :O och nu återstår bara en go helkväll i soffan! yepp, nu är det idol sen blir det film på femman; systrar i jeans. imorgon blir det stan med marky och ska bland annat hämta ut håret, mihi! :) naglarna känns förresten bättre nu haha


Färgar utväxten

håller på att färga utväxten nu, gjorde som jag brukar göra. smörjde in hela hårbottnen med färg, utan handskar. så när jag kollar på händerna av någon anledning har jag fått vita märken på naglarna och det svider som fan. har typ fått färg in under naglarna medan jag massera in hårbotten. känns ju inte sådär jätte bra precis. hoppas iaf det går över snart och att färgen inte fräter sönder mina naglar :O

Kan man bli mer korkad?

HAHA vilket jävla pack! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5830547.ab nedan visas artikeln


Tjuv avslöjades genom facebook

Den misstänke glömde logga ut från offrets dator

Att vara beroende av nätverket Facebook kan straffa sig. En misstänkt inbrottstjuv loggade in på husägarens dator men glömde logga ur innan han lämnade huset. Nu riskerar han fängelse.

 

Jonathan Parker misstänks för att ha klättrat in genom ett sovrumsfönster i Martinsburg, USA, och stulit två diamantringar.

Bevismaterialet består av att 19-åringen passade på att kolla sin sida på nätverket Facebook innan han lämnade huset. Det kan bli hans fall, rapporterar tidningen The Journal på nätet.

 

Glömde logga ut
När den kvinnliga husägaren kom hem upptäckte hon genast att hennes hem hade blivit genomsökt och och att två diamantringar värda drygt 25 000 kronor styck saknades, uppger The Journal.

När husägaren senare skulle använda sin dator avslöjades vem inbrottstjuven skulle kunna vara. Den misstänkte tjuven hade glömt att logga ut från den populära sajten.

 

Riskerar Fängelse

Polisen började genast jakten på Jonathan Parker. Enligt The Journal berättade en av 19-åringens vänner att han hade blivit tillfrågad att medverka vid inbrottet hemma hos kvinnan, men valt att tacka nej.

Om Jonathan Parker döms riskerar han mellan ett till tio års fängelse.


Hollywoodfruar

inte tänkt på att jag & mamma är så lika, men jo det kanske stämmer med leendet och det haha! :)

vaknade av väckarklockan på mobilen klockan nio imorse för att jag var tvungen att avboka tiden hos frisyrmakarna. när jag skulle vänta med och klippa mig tills på efter fredag, och när hon bara snacka om att hon va sugen på att göra massa olika häftiga blonda nyanser i mitt hår så blev jag faktiskt lite avtänd på att gå dit. så jag ska ha kvar det blonda jag har nu, sätta i extensions på fredag och antagligen klippa mig samma dag.

tänkte lägga in någon bild på hur kort jag har nu, men min dator är cp så får bli senare isåfall, svenska hollywoodfruar på trean nu ;)




Mamsen

jätte mysigt hos mamma igår hihi :)

 


Grattis mamma

idag ska dagen spenderas hos min mamma som fyller år idag, grattis mamsen! :)

älskar dig hihi

Stephanie Pratt

jävlar vad sjukt snygg kropp och bränna stephanie pratt har skaffat sig! (till höger) må vara hennes bullimi, men hon ser ju faktiskt sinnes bra ut nu. särskilt om man jämför med denna bilden kanske?


Kort hår igen

va nyss hos tina som tog ut mina hårförlängningar. en och en halv timme tog det! hon tog typ av 80 slingor. och på en timme och tio minuter lyckades frisören på frisyrmakarna få av 20? tina tog 250kr & frisören 500kr. (som dessutom ville peka på att hon var snäll, hennes timpris var ju faktiskt 800). lite komiskt ändå! hur skönt som helst att ta av det och som jag ska babbla om hur snabbt det gick på måndag ;)


Torsdagsmys

då har man precis varit och fikat med två härliga pigor vid namn elin & johanna. alltid massa roligt att snacka om tsm, och vi lyckas alltid komma in på sex? jag är inte så säker på om det är på grund av johanna eller elin. det är nog både och. imorgon ska tina (som även fixa mina naglar) ta av mitt löshår för endast 250kr. jävligt bra pris, som dessutom är helt oberoende av hur lång tid det tar. särskilt om man jämför med med frisyrmakarna som tar ett timpris på 800kr. och då tar tina ändå av löshåret exakt likadant som de på frisörsalonger, med tång & medlet. tur jag har henne :)

på måndag blir det som sagt färgning och någon dag senare ska jag & tina kika på hår som passar, också blir det hårförlängning igen. tänkte jag kunde vänta med klippningen tills efter jag satt i håret så slipper jag klippa både före och efter. har dock fortfarande inte bestämt mig vilken hårfärg, men det lutar mot blondt eftersom min hårfrisör var så glad över att se att jag hade så ljust hår i mig själv. hon hade massa nya färgtekniker i hur man gjorde olika blonda slingor och nyanser i håret och var helt överhypad över att jag gick med på att färga håret på måndag istället för imorgon, så hon skulle hinna inspireras över helgen då hon skulle på någon frisörmässa i färgteknik in köpenhamn. intressant? kanske.

nu är det dock läggdags, sinnes trött, så nattinatt!

Vilken hårfärg?

det tog mycket längre tid än väntat att få ut extensionsen. så vi fick avbryta eftersom det hade kostat typ 1500-2000 att bara ta ut dem. så kunde varken  klippa mig eller färga håret idag. fett besviken. nu får jag be mamsen att ta resten ut av extensionsen, också fick jag en ny tid för klippning och färgning på måndag istället. tråkigt! menmen, nu finns det ju lite tid för folk att hjälpa mig vilken färg jag ska ha på håret!

så vad tkr ni? hur ska jag färga håret?
(ska sätta i extensions sen igen vilken färg det än blir)

eller andra tips? hjäälp!


Frisören

okej om mindre än en & en halv timme sitter jag i frisörstolen och får mina hårförlängingar borttagna, (finally). klipper förmodligen av halva mitt eget hår, också sitter jag och tittar i nyanskatalogerna angående vilken färg jag ska välja..  sjukt svårt. bara varit blond hela tiden typ? förutom att jag "råkade" färga mitt hår svart en gång. som jag klarade behålla i några få dagar innan jag började gå tillbaka med blonda slingor. saken är att jag trivs i att vara blond. men när hårförlängningarna är borta kan håret vara för slitet för att palla med blondt hela tiden. kan bli att jag färgar det någon mörkare blond eftersom jag inte har några pigment kvar i håret. eller något helt nytt? kanske blir det den färg med mest pigment i bara för det. oh, god save me.

RIP BLONDIE

angagligen försent då, men vad tycker ni jag ska satsa på?


Running through desert

tänkte egentligen kolla filmen på 6an nu men blev mer sugen på att ut och springa. så jäkla skönt att springa nu på kvällskvisten. ingen annan ute, svalt och massa frisk luft. sen kommer man hem helt sönderlökig, duschar i typ 40 minuter, smörjer in sig & sätter på mysiskläder och slänger sig i soffan framför tvn och deckar. finns ju inget skönare sätt att avsluta kvällen på ;)


Idol vs. Wipeout US

då har man varit på stan med elinpelin, mycket trevligt. åt frukost på eh, sen har jag piercat mig på två ställen, köpt skinnhandskar (<3) och bokat tid för att ta av håret, klippa mig och färga håret :) på tiden! längtar knappt tills imorgon!

ikväll är det både wipeout US & idol 2009. jävligt dålig stil att köra ihop dem två. det får helt enkelt bli att zappa mellan 4an & 5an från klockan åtta till nio


Om Kill på ryggen <3

sofia om Kill på ryggen <3:
gjorde du det på dina egna naglar eller fick du förlänga dem? var gjorde du det? pris?


det är tippar som är fastklistrade på mina egna naglar, skulle aldrig kunna få mina egna naglar så långa haha :) jag gjorde det hos en tjej i helsingborg som heter tina som både är nagelteknolog och extensionartist. och pris: 350kr



Filmtajm

precis varit ute och sprungit 40 minuter, knappt lökig jag var! inte sprungit på jätte länge nu, så det var fett skönt. har förståss tagit en dusch nu innan så jag inte sitter och lökar ner här också haha. nu ska jag ta på mig mysiskläder och kolla på en go film, eller rättare sagt.. flera goa filmer hela natten mmh :) imorgon blir det stan med elin <3 och jag ska pierca mig på 2 ställen mahaa!

Bilder från Ayia

några bilder från några polares kameror. ayia napa baby!



melinda & maxwell deckade och jag ser rätt däckad ut med mobilen


efterfeeest!


vodka, tsm med redbull i mitt hjärta <3


jag & sara börjar bli lite nanniga

Sabina 20 år

dirr när jag kom hem från cypern var det dags för lite sömn, sen iväg för att fira sabbe med 20årsmiddag och utgång. hade sjukt trevligt. sinnes fina människor där på media ;) jag kom inte på tivvan, men var ju inte smart heller som inte frågat ralle innan vi under 20 skulle in där haha. så jag hittade jenny, koko på knutpunkten och vi drog till m/s harmony tillsammans. det var ganska fett? vi kom in utan att betala på någon vänster? sen när jenny & koko dratt blev jag lack för då var jag tvungen att betala eftersom vi inte fått ngn stämpel innan haha.

så var jag kanske där en timme med grabbarna sen drog jag, stolla, ralle, sebbe & bojjo hem till ralle och skulle ha "efterfest"? slutade med att alla decka i ralles soffor utom ralle själv, som ville supa. klockan halv 6 ringde jag min pappa och bad att hämta mig, snäll tjej ändå haha.


födelsedagsprinsessan



mediastyle haha


marky jag & tasha kände att vi kunde slappna av i varandras sällskap, typ


vi mår braa, på väg in till stan

Göteborg -09

dagen innan jag drog till ayia napa körde jag upp mig, elin, jenny & koko till göteborg för att fira koko's födelsedag på liseberg. som vi tjatat om liseberg länge nu, så det blev en perfekt fördelsedag! ösregnade hela vägen till göteborg och vi höll att löka sönder i min bil för att imman inte försvann på insidan av fönsterna på bilen så vi fick ha skit varmt inne i bilen haha. va helt plaskblött ute på vägarna och fick vattenplaning flera gånger. och då körde jag ändå inte fort för att vara i det vädret.. fick vattenplaning i 70-90km/h. bara jävla tur att man lyckades hantera alla gångerna.

tog typ två timmar att köra dit och när vi väl var framme ösregnade de fortfarande. sjukt nice! ingen kö någonstans, så vi kunde åka allt vi ville & när vi ville medan sminket och mascaran rann längs kinderna. kunde ju inte bli bättre! och när det spårade ut på hotell gasten? elin var räddast innan vi ens varit där och jenny var den som var räddast där inne ;) jag råkade hålla så hårt i elins axlar att jag drog sönder hela hennes regnponcho och jenny blev så rädd att hon sprang iväg från kön, och åt helt andra hållet. spöket gick efter henne och hon var helt själv  och visste inte vart hon skulle ta vägen så jag fick springa efter spöket och krama & hämta lilla jennypenny haha <3 sjukt rolig dag och perfekt avslut på sverige innan cypern faktiskt :) <3

och kanske något av det roligaste?
- alltså vafan? dem har oda & onger men inte jenny?!
- där står ida & inger jenny..

oda & onger?

 

balder <3


Kill på ryggen <3

gjorde förresten vid mina naglar innan jag åkte till ayia napa. råkade dock bryta tre stycken där nere och sen ytterligare en i lördags haha. så nu har jag filat bort dem, gaanska skönt ändå. men va lite mysigt att ha dem också. finns ju inget bättre än när jennypenny killar en på ryggen med hennes naglar ihihi! så kommer väl göra om det någongång snart igen :)


Ayia napa

KUL! min fucking kamera är borta. har antagligen glömt den på planet eller transferbussen hem. fuck vad tråkigt. massa bilder där ju :( har iaf haft det riktigt bra i ayia napa. bodde helt själv i en tvårumslägenhet på barbara apartments, knappt skönt med en dubbelsäng helt själv. min polare rebecca jobbar som bartender där nere och var ledig sin sista vecka innan hon skulle åka hem så va fett nice, inte träffat henne på 4,5 månad. fjällar som fan nu, och vill åka iväg igen :( och nu får man inte ens sola solarium på 2,5 månad knappt deppigt. här kommer iaf några av bilderna jag tog med mobilen.



hotellet vi mös på nästan varje dag


marilyn manson & jag haha ;) läste ut hans bok & bitterfittan där nere, sjukt nice


några av uteställena innan folket kommit


sara & melinda på SNAPY'S, fylleemaat


denna bilden tsm med M.M får representera dagarna
sol, musik, böcker & fett med chill

kvällarna kan ni väl själva räkna ut ;)


Gillar livet

absolut ingen solning och inget drickande på 2,5 månad. nä men jag gillar livet! ses i början på december!

Vi drar

kom hem från ayia napa igår kl 05, vill dra igen. plx ta väck mig från detta möget!

Läggdags

nu är klockan två.. & nu hatar jag både itunes, ipod och min dator.

min fucking dator är helt störd i huvudet. då kan man ändå få va lite glad över att jag snart slipper den. egentligen min mammas & hon behöver den nu (har lånat den i kanske i fyra år nu, sen jag flytta till pappa haha) så nu måste jag köpa en ny dator. nej men jag är gjord av pengar? vill helst ha en stationär, mycket bekvämare. men eftersom jag planerar att resa iväg en hel del nu så blir det mer praktiskt med en bärbar. hittat en hel del bra faktiskt. nä fy nu blev jag typ klar. läggdags oh yes!

Winamp

då har man varit och hämtat sin fina söta rosa ipod på väla, solat 25 min, gjort ett eget halsband och hunnit ta en snabbdusch för att sen fikat med johannababe på mezo. nu däremot är klockan ett. och jag måste sova. mycket att göra imorgon. och framför allt måste jag va rätt klar i huvudet eftersom jag ska köra i ett x antal timmar i sträck. men hann inte fixa med musiken innan idag så måste göra det nu :( så under tiden håller jag på att lägga in låtar på ipoden. mkt enklare med mina gamla samsung. hatar itunes. och nu när vi ändå snackar mediaspelare så är det ju faktiskt winamp som gäller!

här är min fina winamp <3

kanske bara jag som har seg data men hatar itunes & windows media player haha
MEN, winamp klabbar aldrig & sen är det hur enkelt som helst  <3

(och nej jag har ingen ordning på min musik haha)

Knappt stressad

massa som händer & ska hända nu innan jag åker. finns ju en hel del att göra. idag måste jag städa, tvätta, börja packa, fixa musik till imorgon & sen blir det fika med elin och johanna senare ikväll. sen måste jag köpa ipod, så jag kan lyssna på något i mina sköna högtalare som jag ska ha med mig. min förra finaste samsung yp-k3 glömde jag ju kvar på flyget på väg till costa brava. bra jobbat! rip på den <3 nix nu é jag lite stressad (som omväxling? bah) måste dra, tja.


rip baby



& välkommen till sötnos

Inte långt kvar

då sitter man här och skriver packningslistan ;)

3 dagar kvar fuckers. det kommer bli galet. första gången jag åker helt själv faktiskt. ska bli fett nice ändå. också är man hundra procent säker på att ingen kommer att dra ner ens humör. i och för sig inte att så lätt att dra ner mig när jag är på partymode. men hatar folk som drygar. i tänket då alltså. folk som inte vet vad de vill och har svårt för att bestämma sig. sjukt jobbiga människor. men hoppas på att slippa sånna. kommer iaf slippa att bo med dem haha. nä kommer bli en sjukt fin vecka ;) annars har jag nyss solat & är fett lökig. dags för en go dusch, yes.

Barbara

systrar & brödrar. på fredag drar jag till fucking ayia napa. HELT SJÄLV. fatta soft! också ska jag bo på svininfluense-hotellet barbara där min sötis johaenna bodde när hon var där nere. harre, detta kan ju inte bli bättre!


RSS 2.0