Inte så jävla bra

Min deff går ju inte så jävla bra alltså. Chips, godis och massa mackor är ju inte den bästa deffen ;) Sjukt jobbigt när dem haft fest på skolan och allt sånt gott ligger framme! Käkade även den godaste planksteken igårkväll med fläskfile, bearnaisesås, grönpepparsås, grillad paprika och morötter... Mmm! Mat är fan gott

Var iallafall ute och gick en timme igår och sen en timmes träning på det! Gottepåse hela dagen

Som jag längtar!

Vet ni, nu har jag bokat och betalt Sonisphere Festivalen i Stockholm!
Än så länge ser min sommar ut såhär:

4 juni: Summerburst Festival, Stockholm (Avicii, David Guetta, Thomas Gold, Adrian Lux mfl.)
23-26 juni: Defqon 1, Amsterdam (Hardstyle & Hardcore festival inkl. camping)
9 juli: Sonisphere Festival, Stockholm (Slipknot, In Flames, Dead By April mfl.)

4 juli-17 juli: Tennisveckan, Båstad om jag hinner med jobb
18 juli-24 juli: Stockholmsveckan, Visby om jag hinner med jobb

En sommarbild på det!


En sommardefflåt på det!


Deff 2011

Det börjar bli dags för deff nu! Och inte bara för att det snart är sommar, utan för att det behövs vanligtvis också! Var ute och gick 1,5h powerwalk innan. Sjukt gott tillsammans med ny musik i öronen. Längs havet såklart, blir så glad när jag ser vatten?! Nämen hade faktiskt aldrig kunnat flytta till någon stad som inte har nära till vattnet.

Om en timme påbörjar jag min resa till Göteborg, får väl se hur det går med deffen där uppe. Blir nog ganska otrevlig när jag deffar. Lätt hänt att man blir lite för självupptagen, men det kan man väl få vara ibland? Bara folk inte blir arga på en ;( haha

♥ Bracelets

När jag var på väla innan och skulle luncha med Jenny så var där såklart asmycket folk på Telenor så fick vänta tjugo minuter. Under tiden går jag runt i affärer. Det första jag gör är att smälla 600 spänn på smycken. Bra Sara. Det jag är bäst på att slarva bort. Köpte iallafall en jättefin ring jag har haft två gånger innan, men tappat. Och en ring som liknar en annan jag tappat, och sen ett armband som ser likadant ut som ett av de andra armbanden jag tappat. Det enda armbandet som har hängt kvar varjde dag sen jag köpte det är mitt Thomas Sabo armband

Har du dött eller?

Va i helvete! Normal tjej jag är seriöst. Sista smset från killen var igår vid 10.00. Han skulle ut och festa med sina polare och på kvällen någon gång skriver jag "Hoppas ni har sjukt kul". Sen händer det. Klockan nio på morgongen vaknar jag sjukt orolig. Vet inte riktigt varför, men börjar tro att han dött. Konstig känsla. Så jag går in på GP (Göteborgs Posten) och Aftonbladet, och börjar bläddra ner om det står något om att ett fartyg sjönk mellan Göteborg-Fredrikshamn. Det gjorde det inte, lugnade ner mig lite och körde in till väla för att köpa bildelar, cykellås och för att luncha med Jenny. Började snacka om massa ångest grejer och jag blir sjukt rädd igen. Ringer honom typ fyra gånger (med hyfsade mellanrum) haha - utan svar. Efter ett par timmar ringer jag till Sahlgrenska sjukhus och frågar om killen är inlagd. Det var han inte. Sen ringer han

Killen är sjukt bakis, somnade tidigt som en liten bebis och har inte dött. Nu är jag lugn igen

Ere fest elle?!

 


Svenska Mässan Göteborg

Har alltså tillbringat sista delen av veckan på Logistik- & transportmässan i Göteborg, som är den största i Sverige inom branschen! Vår skola hade en montor på rekryteringstorget och har träffat massa nya människor. Om två veckor ska jag besöka en fabrik som var intresserad av en produktionsplanerare i deras verksamhet! Ska bli kul





Segway! Något av det läskigaste och roligaste jag gjort på länge! Blev inget foto på mig när jag gjorde det, så frågade om jag fick föreviga den här mannen istället, och det fick jag! Snällt va! Heja Solsidan!

Mys med mig själv och film

Just nu:


Logistik & Transport



Från Logistik & Transportmässan i Göteborg då Hogia som bland annat tillverkar transportsystem föreläser för oss


Gillar ICA

ÅH fick nyss 4000kr extra som jag inte räknat med denna månaden! Högre lön än väntat och så lite semesterersättning på det! Älska ICA! :) :) Sjukt glad tjej!

Jäklar!

Vilken jävla kväll igår! Åt den mest underbara ostbrickan jag ätit i mitt liv tillsammans med mina finaste vänner. Har bilder på ostbrickan som jag tänkte lägga upp imorgon!

Tackar mina kära vänner för att dem är bäst!!

Nu sitter jag bakis på väg till Göteborg, bara 2 timmar kvar...

Bjuder på en Playlist fylld med House!

Mikael Weermets ft Max C & Audible - Let It Go (Original Mix)
Jonas Hornblad - Brothers (Original Mix)
The Wombats - Techno Fan (Afrojack Remix)
Arno Cost - Lise (Original Mix)
Promise Land feat. Cozi - Heaven (Dimitri Vegas & Like Mike Remix)
Filip Jenven feat. Max C – Lifting It Higher (Original/Pavle/Micha Moor/Alex Lamb Remix)
Alex Sayz feat. Nadia Ali – Free To Go (Alex Lamb Remix)
Mark Mendes & Mike Jacinto - Tokyo 207 (Original Mix)


Stockholm Stadion 4 juni!

Summerburst Festival: David Guetta, Avicii, Adrian Lux, John Dahlbäck, Dada Life,  Calvin Harris, Eric Prydz, Thomas Gold, Nervo, Sebjak


Nu går vi

Lite smålack för jag vaknat innan 10 de dagarna jag har bott hos Jenny... 
Men nu ska vi ut och gå en lång runda! HEJA!


Roomies


Byeee Kokiss

Åeh, nu har Jenny precis åkt till jobbet och snart är det min tur! Sen när jag kommer hem inatt så kommer inte Kokis vara kvar! :( Buuh. Tur både Kokis och Johanna kommer ner igen på lördagen. WIE! Alltså jag längtar så jäkla mycket till helgen. Kommer inte ens ihåg sist vi festade ihop alla fyra!


♥ Breakfast

 

Kärleksfrukost: Hallon/kokosnöt smoothie, juice och scones med cream cheese, lemon curd och emilrökt skinka ♥ tillsammans med mina flickor Jenny & Kokis

Finally

Finally! Äntligen börjar jag se slutet engelskauppgift. Har även skickat in powerpointen och skrivit upp vad jag ska säga på mässan i Göteborg. Måste bara hem och skriva ut CVs att ha med på mässan! Börjar längta mig till helgen nu också! Kommer bli sjukt nice!

I'm flying so high

HAHA DAAAAAAAMP vissa människor har! Herregud! Börjar snart bli mörkrädd... ;)

Nyss varit ute och gått 1h och 40 min. Ska in i duschen nu sen in till stan och Koko för att plugga. Lite inlämningar och redovisningar på G nu. Sen ska jag ju stå på rekryteringstorget på sveriges största Logistikmässa och berätta om vår skola och utbildning! Ska bli fett! Så på söndag åker jag till Göteborg! Men innan dess är det sjukt mycket mys med mina flickor, sen kommer Johanna på lördag och då är det FESTFESTFEST!

Förresten, igår ringde Arlandas flygplats till mig! Undra vad dem ville! ;)

+ Jenny = ROOMIES

Klockan är inte ens åtta och jag är uppe. Sovit med mina två bästa vänner inatt och jag och Koko är numera inflyttade hos Jenny. Hur underbart? Käkar frulle nu och snart ska jag och Koko ut och springa. TAGGAD!


Så jävla rik

Var på förfest hos tasha igår, drog vidare till Mogwai och Hampan vid halv ett tiden och sen drog vi hem vid två tiden. Jag var nykter och körde hem mina vänner. Duktig flicka va! Fast om sanningen ska fram hade jag nog druckit om jag haft mer än 90 kronor att leva på till den 25e. 9 kronor per dag! Lugnt eller?

SARA MIXAR EGET

Hade faktiskt varit riktigt coolt att kunna mixa och göra egna låtar! Men tyvärr är jag sjukt kass på detta, vilket förklarar resultatet! Men det var fett kul iallafall!

Här har ni den :) Glöm inte höja volymen på länken nedan!

I'm in pieces, baby fix me

Varit och tränat och solat idag. Haha träningen blev rätt misslyckad egentligen. Var tänkt att jag skulle träna en timme som vanligt men kom sent till gymmet.. Vilket gjorde att jag bara hann med min uppvärmning 20 minuter löpning) innan jag skulle iväg och sola. Men ja, höll snabbt tempo hela vägen och gjorde några armhävningar (på knä?) när jag kom hem haha. ;)

Nu ska jag ut och gå en timme i det fina vädret, sen ska jag hem och duscha. Ikväll ska jag leka med Linda och Jenny


Varför så snygg?

Nu ska jag iväg och träna, ungefär två veckor sedan sist! Men kommer dö på jobbet om jag inte tränar rygg och axlar. Det som är lite läskigt är att jag tycker att det syns jätte mycket när man tränat axlarna. Jag tränade lite axlar för två veckor sedan och kunde redan se hur axlarna skulle formas, blev rädd och la ner hantlarna. haha titta på denna bilden och tänk hur vältränade axlar hade sett ut utan vältränade armar. Men ja, nu är jag illa tvungen! SNYGGT!

 

Ps. Personligen tycker jag att han och hans kropp är ganska fula, bara så att ni vet


Release date; monday

Denna låten är så sjukt bra, släpps på måndag!



En annan låt sjukt bra låt, släpptes i onsdags


Beach 2011

Såhär efterjobb har jag hunnit med en promenad på cirkus en timme. Ätit riskakor, digestive med ost, nudlar, macka med ost och nu ska jag ta en glassbåt. Beach 2011 var det va?

/ Smaltjej_90girlgirl

Då har man hälsat på Glenn

Jaa, har ju varit i Göteborg sedan i söndags men inte orkat skriva när jag varit där. Har ju varit upptagen med  skolan, träffat min gamla room-mate från Biskopsgården, varit ute och gått, myst lite med någon pojke också har jag  krängt antingen godis, wienerbröd eller naturgodis... eller kebab.

Kom hem igårkväll och var helt slut. Vilket tydligen gjorde att jag försov mig en halvtimme till jobbet idag. Illa. Hatar att försova mig, värsta som finns. Brukar göra det mesta för att förebygga det men idag funkade det inte. Gick iallafall hyfsat bra på jobbet ändå så jag är nöjd!


Jag tänker stanna här förevigt

På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting
och jag tänker aldrig mer komma ner jag tänker stanna här förevigt



Inte lökig tjej

Öh sjukt fint väder, nyss varit ute och gått i 1h 20 min och sprungit 40. Sjukt lökig och ska bli ännu lökigare. Nu blir det sola, sen dusch och Göteborg!

Mummaa!

Bakad potatis, kotlett, sås och sallad tillsammans med ett glas rött!

 


Varför jag är så positiv idag?

Vaknade med träningsverk idag igen. Särskilt i bicepsen. Mitt jobb är grymt fan! Får betalt för att träna. NAaaat

Alltså, jag är typ hungrig hela tiden nu. Vill äta hela tiden. Också har jag inte tränat på en och en halv vecka. Smal tjej beach 2011

Varför jag är så positiv idag?
Jag vaknade sent. Och sen dess har jag bara duschat, ätit och jobbat med pappas kundlista. Orkar inte göra ett skit. Mina bästisar är i Göteborg, Sthlm, Jönköping och i Irland så det suger ju kuk. Nu ska jag äta en glassbåt och kolla film. ROLIG TJEJ hej

Twilight for the first time

Haha vet ni. Inte förrän ikväll har jag sett Twilight för första gången! I admit it! Den var sjukt bra. Anledningen till varför jag inte har sett den är för att jag hatar vampyrfilmer och inte trott att jag skulle gilla den alls, fast den innehöll en snygg kille. Men denna var faktiskt ingen 90-tals Sug-Draculafilm som dem jag sett tidigare. Dags för New Moon imorgon då!


Sara Hösten 2011

Ni kommer alltså få se mig i sånhär nacke i höst med tanke
på att jag redan har träningsverk i nacke och rygg!



Skadat sexigt, ellerhur?

Biffen Sara

Min middag! Entrecôte, keso, ägg, fetaost, sallad och tomater!

 

 

Vi snackar cirkus 80% protein, kommer bli biff nu när jag bär flera ton om dagen!


Sjukaste dagen på jobbet idag

Jobbigaste dagen på jobbet idag. Hur kan allt detta hända inom loppet av 3 timmar?


Jobbigaste
#1:
För varje kolli man plockar så måste man scanna två gånger, istället för två gånger som man ska, fick jag scanna 4-5 gånger per kolli för min scanner var efterbliven. När jag går in till boden för att hämta ny scanner då finns där två kvar. Båda är urladdade. Går tillbaka till min fina scanner och fortsätter överarbeta

Jobbigaste
#2:
Nu fungerar inte scannern alls. Ber 4-5 personer om hjälp hur jag ska göra. De försöker trycka på hur många knappar som helst men ingenting fungerar. Nu har truckdatorn hängt sig. Vi startar om datorn. Den fungerar fortfarande inte. Sara måste byta truck.

Jobbigaste
#3:
När Sara åker in mot andra hallen där truckarna befinner sig drar hon som vanligt i snöret för att komma igenom porten. Nej då var inte innerporten mot frysen öppnad (Det är den alltid vid senare tider). OBS! Alltså 1 snöre, 2 portar. De öppnas inte samtidigt. Så Sara kör rätt in i port nummer 2. Bra jobbat!

Jobbigaste
#4:
Då Sara hämtar ny truck finns där ungefär 6-7 olika att välja mellan. Går och kollar på alla, dem är urladdade eller sönder. Sen längst bort hittar hon en fungerande truck med söndrigt plexiglas som fick duga. Då åker hon in med trucken. Eftersom jag var mitt i en order så fick jag fixa på burarna som jag hade innan. Då fungerar inte denna datorn heller. Jag blir sjukt sur eftersom detta var min första dag på ackord vilket antagligen kommer suga hästkuk och dem kommer ringa mig och fråga varför jag var så jävla kass

Då kallar jag på experterna i boden och grabben hjälper mig och installerar om/uppgraderar min dator och på köpet så får jag en sprinkens ny scanner sen efter alla omstädigheter gick allting som på räls!


Förövrigt har jag sjukt ont i min nacke idag och skulle behöva lite massage tack :)

SUSSIE

Nu ska jag sussa gott, imorgon bitti klockan sex ska jag jobba!! Längtar!

Snygg chaj säger

Bra bild! Nu bleker jag håret MHA!

Så nu vet jag en person som ska vara lite mer gentle mot mitt hår


Idag delas det ut komplimanger

Idag har jag fått två smickrande komplimanger! Bara så ni vet hur jag är som person liksom ;)

Komplimang nr 1:
Du är snäll rolig vacker snygg sexig generös mysigast och sjukt rolig att vara med. Och sen är du bäst i ******!

Komplimang nr 2:
Du har gjort ett fantastiskt jobb idag. Det var himla kul att jobba med dig idag. Du smittade mig med din glädje så jag gick hem och är klar med engelska uppgiften. Kände mig så stimulerad av dig idag. Gillar dig! Kram

Nu är jag på sjukt bra humör!

Titta så fint

WazzzzzzzzZZzzzAAAAAAAAA!

Har haft ett par mysiga dagar i Göteborg och just nu sitter jag på bussen påväg hem. Fått ett jobbpass i frysen imorgon så nu är jag sjukt glad. Riktigt fattig tjej haha...

Igår när jag var ute och gick två timmar längs havet, fotade jag lite som ni kan se här nere! ;) Kolla så fint

 




Efter man varit med om det ett par gånger

En fråga som jag funderat ett tag på ;
Efter en kille kommit på en, typ magen, tuttarna w/e. Varför i hela friden ger dem en en t-shirt, eller en tröja att torka bort saggen med?

Lite läskigt att låta saggen ligga och torka in i tyget tills man fått tvättid. Smidigare med en toarulle under sängen så man kan slänga pappret dirrr i toaletten ju!


Palla mensa ner hela soffan

Idag åker jag till Göteborg! Har en del saker som ska hända innan. Första ska jag ut och gå en runda. Sen sola, städa och packa. Och om jag hinner så ska jag hjälpa pappa lite till i trädgården.

Vet ni, iförrgår när jag skulle lägga mig i soffan efter jag duschat ser jag hur soffan hade en liten röd fläck, så tänkte jag vafan någon som mensat sönder soffan eller? Så la jag mig på filten istället. Senare när jag reste mig ser jag att filten också är helt röd! tänkte vafan jag har inte mens nu... ?!

Så jag springer panikandes till badrummet och ser att jag har rätt mycket blod på innerlåren!! Innan jag hinner se vart det kommer ifrån springer jag ut med papper till soffan och lägger filten i tvätten. Sen springer jag in i badrummet igen. Sen ser jag att blodet inte kommer ifrån ..... Utan att blodet kommer från en leverfläck som jag måste rakat hål på.. PUH! Tänk om det hade varit mens HAHAHA Sjukt äckligt!

Jag hade gärna visat er bilder på hela scenen om det inte vore för leverfläckens intima placering som gjorde att jag faktiskt en sekund trodde jag fått mens så jag sprang ut som en galning och tvätta bort alltihopa medan pappa och hans tjej satt i soffan bredvid och kolla tv..


Nu ska jag däcka

Varit ute och gått två timmar idag, sen har jag varit jätte snäll och hjälpt pappa en timme i trädgården. Nu har jag precis solat och är helt slut. Dags för en dusch och sen däcka i soffan!

 


Ligga??

Varför är jag så snygg när jag vaknar?


Om ni vill bli lika snygga som mig rekommenderar
jag er att sova med blött hår och sova vilt

ICA Maxi Specialpris 29,90kr/kg

Detta har varit min frukost nu två-tre dagar i rad. Det dära kilot är uppätit nu


Valborg med veteranera

En sjukt fin valborg hade jag! Grillade grillspett med fläskfilé, korv, tomater, bacon, champinjoner. Ett glas vin, flera glas mousserat vin, några cider, några groggar, mycket dans och massa goa klassiker till låtar. Vi gled ju ner på en riktig fest med veteranerna sen. Bruce sprinsteen, Bryan Adams, Tina Turner bla bla you name it. Jag körde sjukaste solot till Afraid to Shoot Strangers. Blev fan inga bilder eller videos på det, sjukt dåligt!

Men seriöst så  kan veteranfester vara det bästa jag vet! Alla är goa och glada, man blir uppbjuden på dans, tradar som fan och dricker massa sprit. Gillar vi!

Bilder från nyår 2009, klockren veteranfest!






RSS 2.0