Fredagsmys

gick riktigt kasst på jobbet igår. fram till sista timmen. sen sålde jag som fan, 11 st på en timme! fett nice! (vi ska sälja 6st/h) det blir en timlös på 220 spänn i timmen ogott! och sen hoppas jag på en speciell sak på måndag nu, men hemliiss! =)

efter jobbet blev det tacomys hemma hos jenny, massa snack och mys hihi. glodde även på blindfilm? HAHA jag döör.  "jenna går runt i affären bland gångarna med kundvagnen", "jennas mamma äter seggodis", "jenna ler" haha. som tur fixa vi den vanliga sen. i taket lyser stjärnorna blev det. pallar inte att jag grät som en jävla unge till den men den var faktiskt jätte sorglig. men bra!


Drop it

ännu en ny låt hihi =) myyysig

 


Mys är underskattat

åh blivit helt myssugen nu när jag lyssnar på massa myslåtar ju! det är nog det jag saknar mest från att vara i ett förhållande ändå. det blir så tomt på något sätt om man bara myser utan några som helst känslor. ni vet när båda fattar att det varken är något eller kommer bli något, och man bara gör det för sakens skull. visst, man kan ju  fortsätta om man nu är sugen på lite okänsligt mys, men personligen hade jag nog alltid varit på jakt efter något annat bättre vid sidan om. do you feel me? man vill ju ha hela kakan!

tycker dock det är lite ont om fina singelkillar i hbg nu?! maybe dags att börja leta någon annanstans


Art of love

ny myslåt från jordin sparks =)


Jobba nu

sov jätte gott inatt, snoozade i en halvtimme men det var jag värd efter allt mitt slit igårkväll ;) nu är det dags för mig att åka till jobbet, hemma igen vid 10 =)


Jobb hela dagen

puh, jobbat hela dagen idag.. till och med hemma. nu ska jag dock ta mig en go paus på ungefär 10 timmar i min säng

nattinatti


Maskerad

lyckad kväll igår ohja =) god middag hos johanna med brudarna, snack & charader sen blev det bowling och utgång. pallar inte att jag körde 6 brudar i min bil igår, exklusive mig själv.. jag har dock inga bilder från igår men hänvisar till johannas blogg som idag fyller 20, grattis babe ;) och tack så mycket för igår ihih

varnar för några hemska bilder där men man gick ju in för det rätt bra igår

Ikväll fuckers

öhm fattar ni hur jävla bra det kommer bli ikväll? 10 utklädda & galna brudar, ett födelsedagsbarn och alkohol, sound pretty fkn good to me!



Cheescake brownie

blev sjukt bra igår! dock käkade jag första ben&jerrys glassen jag inte gillade: cheescake brownie! smaka surt som fan, och om jag tänker efter var det faktiskt jätte äckligt.. men käka på rätt bra ändå för att tycka det var äckligt, men var ju hungrig.. haha! och i vanliga fall älskar jag både cheescake & brownie, men denna glassen var faktiskt för sur, och brownie bitarna var inte alls goda

för övrigt är jag fett taggad nu, inför ikväll.. det kommer bli sjukt bra!! nu ska jag fixa lite stuffs inför kvällen! =)



Friday night

wie, jobbat min första dag idag! gick superbra och fy va kul det var! längtar redan till måndag =) men först blir det helg! ikväll blir det mys med jennypenny, tv och ben&jerrys i guess? ;) samt förbereda outfiten tills imorgon. johannas 20 års middag + utgång då juu. detta kommer bli en fett nice helg känner jag.. yeahj!

naww sötizz


Guetta biljett?

var nyss och fikade med mina älsklingar jenny & koko som nyss kommit hem från USA, åhh som jag saknat dem! snackade massa nice och fick höra om deras tripp till amerikat. vill också dit =( sen smsa ralle mig och sa att han kunde fixa en guetta biljett till mig, kanske fler! oh jag dör! vill se honom imorgon ju..

så om någon vet ngn som säljer en/flera 18-19års biljetter till guetta imorgon
så HÖR AV ER!!

nu är det dock nattinatti, jobb imorgon! sleep tight

Grattis till mig!

var på jobbintervju i morse ju, och nu har jag jobb! grattis till mig! =) jobba imorgon!

min arbetsplats =)

Tv

precis städat, tvättat och snackat skit med johannababy! nu blir det vaniljyoghurt med frusna hallon tillsammans med fråga olle dokumentären =)


Travis barker remix

om man vill piffa till en skön låt så fixar travis barker

het kille btw


Jobbintervju

skickade som sagt in massa ansökningar igår och imorgon ska jag på jobbintervju! WAH, GLAD! och bruden i telefonen;

- ja nu är det ungefär tio stycken som ska på intervju imorgon och nu hoppas jag att just DU blir en av dem som får platserna efter vad jag läst om dig!

nä men jag känner ingen press eller så. gäller ju att krydda det personliga brevet ordentligt? nä så mycket krydda jag faktiskt inte, det mesta är faktiskt sant, om ändå inte allt? äh, ska ta dem med storm iaf ;)

Release yourself

jag väntar fortfarande.. när kommer dem ut?! ;(

sebastian ingrosso 0:09-0:10 (inte klar)


johan wedel - east air


arno cost, norman doray & david guetta - maw

She came along

ooj aldrig hört denna! varför har inte den blivit mer känd? cpbra ju!


Hemlis

sökt massa jobb idag! hoppas åtminstone jag kan få komma på någon intervju?! snart ska jag iväg, och vart eller till vem tänker jag inte säga. MIHI! hemlis!

En sak

säger bara en sak nu.. slipknot!


Hejdå

varför är alla så självupptagna? är det bara jag som bryr mig?

svär på att detta inte kommer hjälpa. fyfan vad jag inte vill leva då. ytligt, men ändå inte. så jävla less på detta nu..

Ohmy

mmhm nyss käkat stuvade makaroner & godis, gott! kvällen har spenderats tillsammans med elinpelin och snart är det nightynight! ska nog bara platta håret innan jag går och lägger mig, står åt alla håll just nu.. inte så speciellt snyggt. för övrigt längtar jag till helgen, fett mycket!

tom lite het på denna bilden, mjaaau

lite gay, men ändå het liksom!


Några sköna



three 6 mafia ft. kalenna & pitbull - shake my ass
young money ft. lloyd - bed rock
kid cudi ft. MGMT & ratatat - pursuit of happiness (benny benassi remix)
mr. timothy ft. inaya day - got 2 get up (avicii remix)




No more you

svinhungrig nu. kul att jag inte får käka frukost förrän om 3 timmar bara.. får hitta på något som inte får en att tänka på mat. tror jag ska ta mig en go runda med ipoden faktiskt, och en lång dusch efteråt. tar väl 2 timmar, så några andra tips?


Gladis

ändå lite glad nu, något ska hända i veckan! mmmhhhhh. mer säger jag inte hihi

Sex in court

fet helg i'll tell ya! glömmer inte i fredags när jag & linda bokstavligt talat käkade så mycket chips, godis & choklad + cola tills vi ville kräkas. linda: "nu mår jag lite bättre, blev sugen på choklad nu" .. haha! oh harre, sex in court? jag döör. i lördags var det mestadels bowling och bakom. drog hem lite tidigare, körde paula & rille hem och sov läänge! mega skönt

så idag har jag mest chillat. nyss käkat godis, macka, smoothie & tomatsoppa också. bra att käka på kvällen. jagärsmal!!!!

nog synkad video, but still sex in court


Varför så smala?

öh varför så smala?

knappt käkat bra mat i veckan. godis, nötter + en 300grams chipspåse förra veckan tsm med rebecca. sen pannkakor & massa glass. och idag pringels, choklad + godis med linda. smala tjejer!


Mysdag

håller på att måla lite möbler nu. blir riktigt nice faktiskt, och skönt som fan är det. ensam hemma, do you remember på repeat, lite skönsång och massa tankar! =) bara jag som tänker bäst när man är ensam och gör något tillsammans med go musik i bakgrunden? typ när man är ute & går, städar eller något. jag har iaf varit ensam hemma sedan i tisdags och hunnit tänkt en hel del, och faktiskt kommit fram till en hel del vettigt mihi

hrmm.. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, men blir lugnt iaf. pappa kommer antagligen hem ikväll, så kanske en go filmkväll? säkerligen blir det både bowfinger, blades of glory & ronin isåfall. ska de va så ska de ju ;)


Movienight

nu är klockan tre och nu ska jag kolla glory daze med ben affleck



knappt het kille.. knappt sugen tjej

Do you remember

åh supermysig låt, tackar elin för tipset ;) denna ska få bo i min bil!


Here we go

så jäkla förvirrad just nu. allt, alles!


Inget mirakel nej

blev inget mirakel idag nej.. = malta lyckades inte klå portugal såklart. men sverige klådde albanien i varje fall. we. mysigt med johanna som vanligt. och nu har det bestämts en del angående helgen och nästa helg, det kommer bli fett bra <3 :D måste boka snart också hihi


Mirakelkvällen

åh, fick hem min fina mössa idag! matchar nice till mina nya jacka! =) mega fin! nu ska jag dock köra hem till johanna och kolla matchen! hrmm.. då hoppas man på mirakel ikväll då


3000 åt helvete

var hos frisyrmakarna nyss och skulle ta av typ 15 slingor av hårförlängningarna som syntes. när vi släppte ner mitt hår hade jag knappt något hår kvar i mitten. fästena bestod av typ 7 hårstrå var och i nacken hade håret åkt av så  det var lika långt som mitt eget hår. visst, märkt att jag fällt löshår som fan, men inte sett att så mycket åkt av eftersom jag alltid har det uppsatt.. blev fett besviken och bestämde mig för att ta av det jävla håret. bara till massa problem

typ: måste fläta håret varje gång innan jag lägger mig, borsta/gå igenom det minst två-tre gånger om dagen, köpa massa extra produkter som serum & extensionsspray för "dött hår" etc etc! + att det är knappt äckligt att ta i håret när man känner massa vaxpluppar överallt

hade i det mindre än tre veckor och nu, kort hår & 3000kr åt helvete. nedan, varning för känsliga läsare (!) knappt äckliga bilder


skulle borsta håret när jag vaknat, normalt! (inte mitt eget hår som tur va)


var typ 4/15 slingor som hade längden kvar. snyggt med vaxpluppar i hela håret förresten? näe


nu:




/ glad tjej

Gottis kväll

berättade nyss för pappa att jag blivit jagad förra veckan. knappt sur han blev. varför har du inte sagt något till mig blabla. konstigt när han é hemma ofta. we. nyss varit med rebecca & malin, kollat tv & käkat fruktsallad med glass mmhh.. och sen när jag kom hem kunde jag inte hindra mig själv från att göra jordgubbssmoothie till mig & pappsen. såå gott =)

nu ska jag dock sova, tänkte gå upp i tid imorgon nämligen..


Pannkakor

harre vaknade typ för 3 timmar sen. nog normalt. men var sjukt skönt faktiskt, sovit mycket i helgen ju..  not

nyss käkat pannkakor med pappa mmmhh, knappt gott det är!! och pappa har lagat min mixer så jag kan göra smoothies igen, WAAH! saknat mina supersmoothies! nu blir det svenska hollywoodfruar och film med rebecca & malin



Inglorious bastards

nyss varit på bio och sett inglorious bastards tillsammans med linda. linda är en mycket mycket sjukt kvinna, but gotta love her! ;) filmen varade i över 2,5 timme.. så om jag ska vara riktigt ärlig tycker jag inte filmen var tillräckligt bra för att vara värd nackskadorna. visst den var helt okej, rolig ibland och så men hade nog inte rekommenderat någon att gå & se den på bio. kanske hemma i en go soffa eller säng när man är uppe själv mitt i natten och inte kan sova, då e den nog helt ok!

nu ska jag nanna, sleep tight =)



btw, hata brad pitts accent i filmen..

Biobio

bäst kväll igår! hade så jävla roligt. bowling först och sen blev det bakom & tempel. vet inte vad mer jag kan säga? har alltid så sjukt kul när jag går ut, riktigt nice faktiskt :) nu ska jag på bio


Hemma från min babe

kom hem från johanna för ungefär 2 timmar sen och har i princip suttit framför datorn sen dess. var hos johanna lite senare än väntat. snarare vid typ 20.15. fick nämligen köra runt tågaborg i minst 15 minuter innan jag kunde hitta en jävla parkeringsplats, suck! till slut hitta jag dock en, mötte upp johanna, hyrde 3 filmer, johanna köpte en fjärde och så handlade vi massa godis. vi hann kolla tre filmer vilka var young, single & angry, en shopaholics bekännelser & news movie.

den första var superkass. till och med så dålig att vi stängde av den efter vi sett 2/3 av filmen, eftersom vi fattade att den aldrig skulle kunna få ett bra slut. den andra filmen var lätt den bästa av dem tre vi såg. en hyfsat rolig film med lite mysig romantik i. sånt gillas :) och den tredje filmen.. vet inte vad jag ska säga. helt besviken. den var i princip lika dålig som den första filmen, men "movie"-titeln tillät mig inte stänga av den, utan kände jag var tvungen att ge hela filmen en chans. alla scary movie filmer, date movie etc, är precis sån humor som jag gillar. men denna var inte alls sån, grymt tråkig humor faktiskt. som sagt, grymt besviken!

tackar johanna för en trevlig kväll och mysigt sällskap. alltid mysigt med lite impulskramar mitt i filmtittandet med min goa johannis :)


jag & johanna, sommaravslutningen 06

Fredagsmys

varit ute och powerwalkat + duschat nu, megaskönt :) ikväll blir det mys med johanna och danni & sen utgång imorgon. vill se matchen imorgon också, hade varit nice att boka bord & käka något innan. men får höra med de andra först! nu kollar jag bara tv och väntar på att det ska gå någon timme tills jag drar till johannababy

Ensam hemma

så tråkigt & ensamt. men ändå så skönt ibland. nästa vecka blir min nya omvändning. då får jag reda på ett par saker om både framtid & personer och hunnit fatta beslut angående några privata ärenden. hur jag ska göra med allt.. är lagom förvirrad just nu och det har jag väl varit ett tag. sån är inte jag. jag brukar alltid veta vad jag vill

vet inte ens hur allt kunnat bli så konstigt. lyssnat på fel människor, tagit folk förgivna & lyssnat för lite på mig själv och mina egna behov. men så som allt är just nu är inte alls något jag vill ha eller är i behov av. skulle nästan tro att jag hade behövt åka iväg från allt ett tag. men nästa vecka ska alla dem, som just nu är problem, vara borta. en ny fresh start, jatack!

ge mig nästa vecka


Några låtar



paradiso girls ft. eve & lil jon - patron tequila (dirty)
keri hilson ft. akon - change me
mary j blige ft. drake - the one
ester dean ft. chris brown - drop it low
gorilla zoe ft. diddy - echo (remix)


Medina

sitter och snackar med markus om medina nu, en dansk brud som gör mycket skön musik. personligen tycker jag att hela hennes nya album velkommen till medina är bra men kan väl passa på att rekommendera några av hennes låtar

- kun for mig
- you and i  (kun for mig;s melodifestivalöversättning)
- velkommen till medina
- ensom
- er du med

dem tre översta är bra både i orginal mixen och svenstrup & vendelbo remix


Min "nya" favoritlåt

 

och en go remix


One time

hittade den här lillkillen på elins blogg och visst är han söt! 94a är han naaaw! påminner om min kärlek till aaron carter när han var i samma ålder som lille justin bieber haha

 


Kry tjej på H&M

nyss varit på stan med linda, elle & katta. känns lönt att jag handlade 3 likadana trosor i olika färger för 79kr/st när dem visar sig vara asfula på. bra köp liksom! tur jag plomberade 2st så jag kan lämna tillbaka dem imorgon .. mitt i shoppandet krängde vi bagels med creme cheese tsm med en go chailatte på waynes, mums! sen handlade jag typ bara smink & leggings (som jag förresten också ska lämna tillbaka imorgon haha)

btw, när vi var på h&m kommer en tjej ner från ovanvåningen i rulltrappan fullproppad med saker i jackan. och då snackar vi övertydligt. typ en magficka med ett hårfärgningspaket liksom? nog kry brud.  snacka om diskret. väktare + två poliser tog iaf hand om henne sen haha. var inne på pistachia för första gången idag. typ första gången jag gått där utanför utan det varit cplång kö. var super nice! man blev knappt sugen på juicer, glass & smoothies när man var där inne :O OMG! menmen, nu ska jag ut och gå en runda med rebeccasnäckan ;)

Powerwalk > Spring för livet

herregud! var nyss ute och powerwalkade med min ipod. inte så många bilar som kör där jag går så råkade lägga märke till att samma bil kört förbi mig på båda hållen. rätt som det var körde bilen in på smågata , vidare in på en kålsvart parkering till ett sommarhusområde precis in till den stora vägen går på. började bli lite smått rädd och försökte att se om det är någon där

när jag går förbi parkeringen öppnas en dörr & en man kliver ur bilen. mannen går ut mot den stora vägen och börjar gå längs med. nu e jag jätterädd, kollar bak hela tiden och ser att han går efter mig. har 15 minuters springning hem, men börjar jogga jättefort och kollar bakåt. man ser att han sprungit han med men låtsats som han gått. börjar såklart jogga ännu fortare och efter ett tag vänder jag mig om igen och ser han köra iväg med bilen åt andra hållet..

PUH! så jävla rädd, sprang så fort jag kunde hem och nu är jag riktigt lökig! vägen är liksom helt öde & det finns typ 2 hus längs hela vägen. så börjar en man springa efter mig och när han ser att jag är snabbare än honom vänder han, går till sin bil och kör åt andra hållet.. det där kunde gått lite illa!

Nä?

haha vafan är detta? jag döör!

JAAAAA!

ååh nu har jag köpt min baby! mest nöjd!!



Åt helvete!

va i helvete är det med mig. jag vaknar aldrig när jag ska. sätter väckarklockan på 11, vaknar kl 12.35 av att jag satt om mobillarmet till 12.30 och snoozat fem minuter. i sömnen. verkligen envis om att få sova när jag ligger i sängen. fan va mobbat!

har förresten bestämt mig om att jag ska lämna tillbaka jackan idag. tur att jag kom på att den inte är så speciellt snygg 1 dag innan 'öppet köp' går ut iaf.. pappa tycker dock att jag ska behålla den ändå, fast jag inte vill ha den? men finner ingen mening med att lägga ut 1500kr på en jacka som jag inte ens vill använda

och btw, fick nyss veta att den modellen jag vill ha hos svea inte finns i strl XS. jag döör! mitt jackletande går rakt åt helvete. den enda jackan som finns i samma modell för både tjejer & finns i strl XS är mörkgrön. nog bra jag passat i den färgen..

IT SUCKS!


Svar till anonym

Postat av: Anonym

Letade du efter dom eller eftersom du störde dig så mkt?

2009-10-06 @ 11:04:27

 

okej, gissar på att du själv är 91a. saken är att jag inte har något särskilt emot 91or. bara det att jag hade tyckt det var roligare om det var fler 89or & 90or ute eftersom jag inte känner några 91or. ju fler man stöter på ute & känner desto roligare brukar det bli :)



Så fin den blev

förresten! var duktig och tvättade min fina lilla söta bil efter jag varit hos jenny, så nu är den jätteren och fin. iallafall på utsidan.. om det är hyfsat fint väder imorgon så kör jag insidan också, lika bra att ha det gjort. ser ut som crap i den nu efter vårt krängande i stackaren på vår göteborgstrip. börjar bli lite äckligt nu faktiskt haha

nu ska jag dock ut och gå en runda med min ipod!


Mina babes åker imorgon

ikväll har jag lekt lite med markus, det blev mest tvn faktiskt. inte alltid man pallar göra något och då är det skönt att slappa lite tillsammans med något trevligt sällskap. senare på kvällen körde jag till marky så han kunde testa en utav mina tre swedish-house-mafia tröjor som är till salu, tröjan var dock lite too big för den lillkillen ;) sen var det dags för mig att träffa min baby innan hon & koko lämnar mig för US and A ;( kommer sakna dem megamegamkt..


aw, vi 3!

Fett besviken

såå ledsen & besviken nu :( .. verkligen hittat världens skönaste & finaste jacka på internet, så idag drog jag & pappa ner till malmö för att åka och kika på den. såklart hade butiken i malmö inklusive deras  andra butiker i (dvs hela kedjan) sthlm & göteborg gått i konkurs, så blev ingen jacka hittad där. och nu när jag kom hem hade jag fått ett mejl från sveas hemsida där de skrev att jackan jag ville ha inte ens kommit till produktion än. lönt att ha bilder på den på hemsidan då!! har redan skit svårt för att hitta jackor, så när man väl hittat en ...

världens finaste & skönaste jacka <3


Smoothie

va ute & sprang innan idag och blev fett sugen på en jordgubbssmoothie efteråt, självklart var blendern helt död och nu e jag fett lack på pappa. pappa & hans tjej lånar den o använder den lika mycket som mig så nu får han antingen laga den eller köpa en ny! ;@ grrr


buhuu jag vill ha smoothie :(


Malmö

måste till malmö nu i  veckan för att se om jag hittar en jacka jag letat efter! sjukt varm & mysig jacka men såklart finns den inte här i helsingborg, varken i storlek eller färg. så om någon mer är sugen på att kolla in lite kläder in malmö är det bara att säga till!


Flashbacks

igår blev faktiskt en mycket mer lyckad kväll än i fredags. inte en enda 91a ute så vitt jag såg! kvällen började hos markus som hade haft 20 årskalas för andra gången (denna gången hos sin mamma). var inte där så länge utan drog kanske efter 45 minuter igen

mötte upp koko i stan & stämplade in på bakom sen direkt mot bulls. markus bjöd koko på en hel fylla ute haha. så som jag räknade blev det sammanlagt 9 shots var + vars 2 cider på både bulls & hampan. dem börja knappt känna fyllan där haha ;) sen blev det bakom hela kvällen, fett med flashbacks från bakom i januari-februari <3

Lyckad kväll ohyes

middag hos kyster igår. goda pajer mmh! tack för de linda, de gjorde du bra haha! ;) dock blev utgången riktigt kass! ca fem 90or sammanlagt på både cardinal & tivvan, kändes som man ville se något annat än 91or igår? kände dock på mig att dagen igår skulle bli sämst?

när jag skulle köra för att plocka upp jenny & koko första gången hade jag glömt att packa in lindas present. när jag  väl packat in presenten och nästan är framme hos jenny kom jag på att jag glömt lindas present hemma på köksbordet. när jag är på mitt tredje försök kommer jag på att jag glömt både medicin & ppiller.. då kände man att det inte riktigt var ens dag + att jag inte hade en fucking aning om vad jag skulle ha på mig, så jag hade med 1 extra par skor och 2 ombyten kläder bra!

blir kanske blir roligare ute idag i och med att alla helsingborgs 91or var ute igår, dock mår jag kasst nu men tänkte ut och gå bort de nu så får se hur det blir med det sen SES!

Stan med j&k

vaknade av att malin ringde o fråga mig om jag ville med henne & vicky ut o gå med hundarna, jaa wtf! vi alla behöver lite motion så jag tackade såklart ja. nu har jag precis kommit hem o ska bara snabbt göra vid mig sen ska jag träffa jenny & koko i stan :)

parlez vous francais? konichiwa, come and move in my way

Städa städa

precis varit ute och tagit en nypa luft, nu ska jag bara städa lite här hemma och sen blir det läggdags :) imorgon ska jag till stan med jenny & koko, sen är det middag & förkrök hemma hos vår alldeles egna linda som fyllde 19 förra veckan <3 efteråt drar vi såklart vidare till cardinal. som jag längtat!

gissar dock på att det kommer vara riktigt mycket folk, men förutom kön är det ju faktiskt bara bra, träffa massa folk! MIHI men nu måste jag städa lite innan pappa aggar!

Cookie dough!

oj, glömde ju då publicera de förra inlägget innan idag. meen, har iaf varit på väla nu med markus, och typ bara käkat? wok, vaniljsnäcka & 2 ben&jerrys glassar, fan va gott! markus krängde ju då först en 150 ml, sen slog  han på stort med en 500 ml haha gotta love b&j! nu sitter jag här o glor på lägenheter i oslo city, knappt dyrt! en etta att hyra kostar typ 10000kr/månaden med en deposition från 25000kr ;o meeen billigttt!

 

mmmh, cookie dough!


Fattig nu

kom nyss på att jag dissat malmö med linda för att gå på välis med koko en snabbis, och nu ska koko jobba BUHUUU :( så nu suger det ju lite. och sen tror jag nog att jag bestämt mig för att behålla jackan jag köpte förra veckan. varit på hela väla & letat efter någon snyggare but nothing found. fast kanske borde kolla inne i stan också, dem kanske har någon fin på kaktus eller något

betalade förresten min skuld till pappa igår :( 5500kr hejdå.. it sucks!

RSS 2.0