Forever and a day

qlimax var helt underbart, sjukaste musiken och en sjukt taggad sara! blev dock lite suris för att jag aldrig kan hitta någon som vill dansa lika mycket som mig själv och för att alla runt om kring en rökte gud vet vad. stank skit, och när ventilationen var dålig var det faktiskt ganska äckligt att andas överhuvudtaget. reseledaren på resan var iallafall sjukt snygg. synd att han hade flickvän bara.. :(

sitter på lektion nu. hatar kommunikation!! och frisörer ännu mer. kul att få betala 2500kr för att inte få någon förändring förutom att få gult/grått & grönt hår, ska aldrig mera lita på en frisör. jag gör det fan tusen bättre själv och hundra gånger billigare! dem bara luras med en... chefen från jobbet ringde mig igår när jag satt på bussen mellan hbg-gbg och på fredag ska jag på intervju!! hoppashoppashoppas! sen på lördag ska jag på 30 årsfest! börjar komma upp i åldrarna nu när man går på yrkeshögskola haha! ;) ska iallafall bli mycket roligt, och rätt så intressant! ;)

Maybe we can start again

lämnade in cv på ett visst företag i onsdags och igår fick jag ett telefonsamtal från chefen! nästa vecka när jag kommit hem från helsingborg och holland ska jag på jobbintervju ;) får se om dem har något jobb till mig, men hade varit sjukt skönt med extra cash nu. får ju inte något bidrag för detta kalenderhalvåret eftersom jag tjänat för mycket, så då kan jag lika bra tjäna lite till. plus att jag vill skaffa egen lägenhet :)

hemma i helsingborg nu iallafall! har gjort en hel del jag inte kunnat göra i göteborg om man säger så haha. sen igårkväll kom malin in till mig och snacka i 1-2 timmar, min älskade granne malin :) nu är det dags för mig att ta dra mig till stan/väla. bättre shopping i göteborg men är sjukt shoppingsugen, sen är det ju löning idag! ;) därefter har jag en date med linda wie!

Mot kungsgatan

har varit duktig och pluggat kommunikation och sökt massa lägenheter, nu ska jag vara ännu duktigare och dra mig vidare mot gymmet, GILLA! älskar att svettas på 24/7s gym mitt på kungsgatan sen hem och kolla PH!

Göteborg

sitter på ett café i stan och pluggar, precis fått in min kycklingciabatta mmhh :) hittat massa kläder jag vill ha nu, sjukt många miniväla vart man än går (fast med bättre butiker och större utbud) .. tror jag kommer att trivas riktigt bra här ändå :) och imorgon slipper jag ta bussen hem till helsingborg, pappa skulle tajmat köra göteborg-helsingborg så han kommer och hämtar mig efter skolan! fast fan, kom på att jag antagligen kommer få lyssna på hans dödstråkiga ljudböcker istället..

Livet är härligt

har knappt haft tid att skriva här.. har iallafall flyttat till göteborg nu, hunnit påbörja min andra veckan vid skolbänken och för första gången har det faktiskt känts som att jag har haft full upp sen jag kom hit! kan bero på att jag varit i skolan och pluggat från 8.30 - 20.00 helt frivilligt. kändes sjukt bra! sen var jag duktig och kastade resterande del av min godispåse som jag handlat innan idag och åkte istället iväg och gymmade tills jag var helt slutkörd! kom hem vid 22-tiden och nu sitter jag och kollar ph

egentligen har jag massa saker att berätta men det sparar jag till någon annan gång ;) kommer iallafall till helsingborg torsdagkväll, sen tidigt lördagmorgon åker jag till HOLLAND!!

Halloweenfest




bild från halloweenfesten i eskilstuna. johanna da mumie och sara da samara. jag var skiträdd för mig själv. hoppade till varje gång jag tittade mig i spegeln efter jag tvättat händerna eller bara när jag såg det svarta håret framför mitt ansikte. det var skitkul iallafall. när johanna var som mest sugen på nattkäk gick vi ut i utklädnaden. nattkäket var stängt, men hittade lite roligt folk

en man i 50 års åldern: "faan man blir ju lite rädd" "mm du blir det va" och börjar gå mot honom samtidigt som jag snackar massa skräckgoja. det bästa var nog att han backa en bra bit tills han såg att jag vänt tillbaka hahaha ROLIGT ROLIGT! farlig tjej ;)

festen var förresten mycket trevlig, saknat napaflickorna massamycket! riktigt kul att se dem! dock var alla aströtta redan vid 01-tiden. vetifan när vi deckade 4 stycken i dubbelsängen men det var inte mycket senare iallafall! sälen nästa nudå! ;)


RSS 2.0