I'm leaving

BRA att jag åker till ayia napa själv haha!

Min väckning

findus ringde mig nyss och erbjöd mig jobb & jag tacka nej? känns lite osäkert med allt nu. men en fortsättning direkt på findus efter två veckors semester känns inte som min grej. har typ två andra alternativ för i höst sen får vi se vilket av dem det blir. men just nu när man är arbetslös så känns det lite dumt att tacka nej till jobb tills i februari, men vafan vill man inte så ska man inte.

men förhoppningsvis blir det nog ett av de andra alternativen jag vill :) mihi. det hade varit fett nice ;)

@ Dahlgrens

fin kväll igår. som vanligt va jag värsta tidsoptimisten och kom klart inte i tid. det råkar ju alltid blir så? orsaken brukar vara duschen och brist på planering. men det är ju faktiskt sjukt skönt att duscha. missade tåget in till stan så för att inte komma två timmar senare fick jag istället ta bilen in. fast gick ganska bra ändå, kom kanske bara 30 min - 1 timme sent. men bättre sent än aldirg dude! mycket trevligt hos johanna. på nån vänster kommer man alltid in på ämnet sex när johanna är med? mycket sexuell tjej! men vi älskar henne ändå haha <3 iaf en liten go förfest med massa snack, toapapper och dricka, sen åkte vi med johanna t. ner till stan och drog in på bakom. sen skulle tvunget jag, jenny, johanna & koko betala 120 spänn för att vara inne på tempel i fem minuter? ingen vet varför.

galen kväll med en hel del minnen & minnesluckor. sen när ställena stängt och vi skulle hem till johanna så hände något? jag gick med johanna, didde, erik & jens. ni vet, går o snackar och sånt, sen plötsligt inser jag, erik & jens att de e bara vi tre kvar? nu dagen efter fick jag höra att johanna hade sagt att det fanns en snabbare väg, märkte jag då inte ju haha. men då hade vi visst valt och gå den långa vägen. viktigt med motion right. väl hemma och nerbäddade kom danni hem gråtandes. stackarn hade trillat och slått armbågen och alla plåsterna som johanna hade att erbjuda var redan använda på förfesten i ansikten och på helt meningslösa ställen haha. slutade med att johannas säng blev ganska blodig.

dagen efter körde jag alla till mcd sen drog jag hem & kollade film och sedan gårkvällen har jag faktiskt varit fett opepp på att göra något så jag är rätt nöjd med min helg ändå :) nu ska jag nog sätta på en film till sen é det natti.

Anonym

Postat av: Anonym
vad heter du på msn då? är du seriös? :o för jag vill åka :D :D :D :D
2009-08-30 @ 13:50:34

svar: [email protected]. jag é sjukt seriös alltså! jaa, vi drar! haha




Ayia napa

riktigt ledsen nu :( jobbat sönder hela jävla sommaren och ville resa dirr när jag slutat slava. hittat värsta fina resan. flyg till ayia napa på måndag, 2 veckor inkl. ungdomshotell & taxi till hotellet för 3400kr. men såklart kan ingen åka. antingen ska folket jobba eller så har de inga pengar. fyfan vad detta suger. hade varit sjukt kul och resa  till värmen, festa & ha kul med någon/några i 2 veckor. nej men om någon kan & är sugen på en riktigt go resa tsm med en go bränna så är det bara att adda mig på msn fort som fan eller smsa mig !

 


bilder tagna från polares sida som nyss kom hem från ayia napa

ps. 0702980176


Filmtajm

samsung s5230 i mitt hjärta <3 har pillat med min mobil hela dagen nu och fyfan vad jag älskar den redan :) mihi <3 enkla menyer, lätt att hantera kontakter och föra över både låtar & bilder också är hörlurarna till dem asbra. nu återstår bara att köpa ett skydd för pekskärmen, någon go försäkring som täcker mer än blixtnedslag i mobilen och ett 8GB minneskort så jag kan få plats med massa musik. nu är det filmtajm all by my self!

Ny mobil folks

beställde ny mobil igår eftermiddag och fick den på posten idag! det blev en samsung S5230. vit fick den bli och fuck va snygg den är. och än så länge verkar den såklart vara hur bra som helst. riktigt nöjd! alla nummer är borta så mina vänner kan skriva sitt mobilnummer till mig på msn så lägger jag in de dirr :)



Sjukt besviken

idag har jag varit på väla med mamsen. hittade inte något speciellt där förutom ett halsband som jag även köpte lite grejer till för att  kunna göra om de sen. men jag och mammi gav inte upp för det utan åkte dirr ner till stan. där hitta jag två par jeansleggings på vila :) de ena paret var med slitningar på benen och de andra var vanliga med dragkedja nere i stupet. sjukt snygga ! hittade även en gråbrun vanlig tee på gina tricot och en jättesöt beigebrun långarmad  tröja som var ganska kort i längden. sen köpte jag även lite smått & gott. bla en hårinpackning för mitt slitna hår :( vet snart inte vad jag ska göra med det.. men efter jag tagit av extensionsen lär jag få klippa av en hel del, ;( buhu. och min frisör kommer vilja få mig att färga håret brunt/rött sen eftersom håret blir mindre slitet om man får i mer pigment i. den dagen ser jag INTE fram emot..

efter stan med mamma drog jag mig vidare mot solhuset på råå för o få lite färg. inte solat nu på ett bra tag så var dags nu. första gången jag solar där. vilken skön service ! mäkta imponerad. rundvisning på hela våningen, instruktioner för hur solariumet skulle användas på bästa sätt och en hel vägg med stora speglar och bord där de erbjöd dig sminkborttagningsmedel, våtservetter, bodylotions, hårspray, etc! ganska billigt också, 60:- för 30 min. helt okej! finns billigare ställen men om jag jämför med där jag brukar sola förutom tre torn så är det ganska normalt.

skyndade sedan mig hem, hoppa in i duschen och gjorde vid mig snabbt och körde sen in till stan igen. satt på docken tillsammans med tasha & belinda. riktigt mysigt faktiskt :) snackade om allt man kan tänka sig? men en hel del killsnack som vanligt haha! :) alltid trevligt med dem töserna. sen kom jenny också förbi en sväng, men stanna inte speciellt länge haha. sedan var jag typ tvungen att köra som idiot hem för jag skulle köra och lämna alla tjejerna utan att missa paradise hotel! de två sista avsnitten! sjukligt bra ju.. tyvärr vann helt fel personer (!) grymt besviken på juryn och man kan väl få vara extra sur på nicoline för att hon hade den avgörande rösten.. jacob & karina skulle vara det vinnande paret. de är dem två som fått kämpa mest för att hålla sig kvar av alla finalisterna. och fattar inte hur man inte kan ge karina den credd som hon ska ha för hon spelat som hon gjort? karina spelade både smartast och taktiskt av alla spelarna där inne! och diana & nick? glidit på räkmackor hela vägen. liksom hur svårt är det att hänga på teresa som probably var den svagaste & kassaste spelaren där inne? och diana har inte glänst i närheten utav vad karina gjort i sina utmaningar! fett besviken så nu ska jag faktiskt sova. natti.

Telia suxx

sover sjukt bra nuförtiden. förutom att pappa kom in klockan 8 imorse, rullade upp min rullgardin för att vattna blommorna! trodde jag skulle dö. fick värsta utbrottet. pappa bara "ne men sara, ta det lite lugnare så går det lättare att somna om" så försökte jag coola ner mig lite. sen börjar han snacka med mig igen. sara ska jag öppna altanen så det blir lite drag genom rummet? jatack. och du sara!  vad gör du nu om det kommer in någon här och larmet går? MEN PAPPA! ja, vad gör du? då hade man ju bara lust att.. men du låter bara larmet va på så larmet ringer upp mig, så kommer jag. OKEJ HEJDÅ!!!! snacka om att jag va glad då, hade gått och lagt mig kl tre på natten också. somnade iaf gott och  vaknade halv 2 och sen har datorn & internet bråkat med mig hela dagen :( telia suxx! annars har jag mest chillat idag. sprungit och powerwalkat och såklart kolla mitt kära ph <3 det är lätt det hetaste programmet just nu. kan inte bärga mig till imorgonkväll då två nya avsnitt kommer

Efternamn

mitt efternamn har varit felstavat sedan två generationer tillbaka, så i papperna heter jag inte ståhl utan stål. gick in på patent & registreringsverkets hemsida och kollade upp om de gick att ändra till ståhl. well, det gick. kostar fucking 1500 spänn att sätta in ett h!! men jag ska fan göra det någon dag när jag är rich bitch. imorgon är det löning fuckers

Godnatt på er

paradise är slut för ikväll och jag har nyss tagit mig en nice lång dusch, hunnit smörja in mig och satt på mig något mysigt :) fått riktigt mycket gjort idag känner jag. bland annat tvättat mina vita converse som inte var så vita längre efter helgens bravader, satt igång disken och tömt den, städat undan min säng som var så full av kläder att jag fått sova i min brors säng två nätter i rad.. satt igång tvättmaskinen för smutstvätten och vek in de rena plaggen i garderoben. och ovanpå detta har jag målat och städat både badrummen & köket! nu måste ni också tyckt jag varit rätt duktig ;) inte hunnit med sånt när jag jobba på findus så skönt att få lite gjort nu och samtidigt få pappa att bli lite glad på mig

nu är det dags för mig att krypa ner i min goa säng, natti på er

Paradise hotel

fyfan vad jag älskar mitt favvisprogram. dissar en helkväll på cardinal för paradise ikväll  ju ;) haha nä men lite. men det börjar ju närma sig slutet nu och nu börjar det bli sinnes bra nu när nick & thomas ska bilda par med diana & karina. det kan man ju bara inte missa. nä nu sluta pausen <3 smek

Smoothie & tv för mig

har målat, städat och pysslat med huset hela dagen, fett med credd till mig! nu är jag värd en helkväll i soffan med en juicy smoothie till massa goa tvprogram ;) och alla ni som inte festar loss på tisdagsklubben ikväll, missa nu inte ph på 6an ikväll, i won't!

Fastklistrad i soffan

klockan är nu 00:30 och nu är det dags för mitt favoritprogram :) dubbla avsnitt idag också, ohyes! kommer alltså hänga framför tv:n i en och en halv timme nu <3



Sebastian Ingrosso



okey, can't wait for ingrosso's nya singel 00:10!

Snart löning

löning på torsdag och det kommer bli ganska svårt att hålla i pengarna :( sjukt shoppingsugen och sen är jag skyldig pappa minst 5 laxar :( erkänn att det är sjukt svårt att ge sina föräldrar så mycket pengar

      

axcent klocka vänster 798kr, ur & penn
jetset klocka höger 610kr, tyskland med frakt (slutsåld i sverige)

uhm, man märker redan i tidig ålder att man antingen måste skaffa sig ett välbetalt jobb eller en rik man för att va nöjd

Några bilder

jag mådde brra i onsdags


från avskedsfesten för pernilla, boan jag köpte till henne var ju knappt snygg heller


jag & pråme igår, på väg till pascha haha




Denna kanske


nu när jag inte har någon mobil längre har man ju såklart börjat titta på nya och ganska så stor chans att det blir denna faktiskt

Nooooo

blev av med min mobil i taxin igår så nu går det inte att nå mig förrän jag fått nytt SIM-kort igen :( jobbigt,  hatar att vara utan mobilen juu..

Helgen

i fredags var det först avskedsfest hos pernilla in tågarp. black eyed peas ft. david guetta - i gotta feeling blev knappt uttjatad haha. tog sen tåget in till stan och hamnade på tivvan hela kvällen. vinyl- & schlagerbaren var det som gällde. sjukt längesen jag var ute en fredag, men massa gott folk! pallar inte att jag alltid vill gå själv och stanna kvar i stan ett tag när alla ska hem haha. tur så hittade jag iaf malin & viki senare och tog taxi hem med dem! ;) som sagt blev jag sjukt bakis, fast jag inte druckit alls mycket. (drack ju en del, men  finns ju faktiskt de gånger man druckit betydligt mycket mer andra gånger utan att bli bakis) meen får va glad ändå, blir fan aldrig bakis annars - vilket är rätt gott.  och igår.. jag säger;  champagne,  rosé & sjukt god mat! det blev förfest hemma hos sanne som firade sin 20årsdag på tisdag. som vi  krängde mat alltså, alla hade sparat sig hela dagen o inte käkat någonting haha. sanne & sebbe drog till club in och jag, alexandra, my, pråme & hanna drog till bakom. va på pascha också men var mycket bättre på red bulls efterfest på bakom ;) har massa bilder på kameran men funkar inte att ladda upp bilder här. testar imorgon igen ;)

Gårdagen

avskedsfest för pernilla igår! inte lugnt någonstans? några goa snefyllor, massa bodyshots och sjukt mycket kärlek! eeh tivvan för hela slanten igår jaaapp. harre, till och med jag är lite bakis idag och då var jag ändå inte lika full som i onsdags när jag ändå mådde sjukt bra dagen efter. och om jag ska va riktigt ärlig drack jag ändå två glas vatten ute igår ;o en hel del fina bilder från igår, kommer sen ;)

Boom boom pow

black eyed peas - boom boom pow (david guetta electro house remix)


sjuka remixer av den låten.. LMFAO's & kid cudi's är ju liksom heller inte lugna

Vem fan e mads?

äntligen! nu har jag slitit färdigt på findus för i sommar - knappt glad jag är för det! men är fortfarande pank så inte riktigt hundra än.. åe jag vet, inte varit någon höjdare de senaste dagarna men inom en vecka beräknas jag vara sjukt glad igen om allt nu går som det ska ;) å just ja, hade förresten findusfest i onsdags.. började med mat, tårta och tal från ledningen på findus sen vidare mot mickep för en go förfest med singstar, en hel del dricka och shottar. eller ja blev väl mest shottar för min, linus och christoffers del.. men vi va ju ändå dem tre som mådde bäst på festen haha harre. glömde dock hjärnan hemma hos micke. istället för att ta med jacka och min väska med ID, plånbok, mobil osv. hade jag gått ut med en tastyhousepåse med ett par extra skor. smaart tjej! haha nä men de blev en go kväll ändå ;) ikväll är det avskedsfest för vår kära pernilla som lämnar oss ett år för usa. denna kvällen ska ju knappt bli minnesvärd för henne, mahaa! VEM FAN E MADS?!

Trött på det mesta

blivit fett deppig nu. vill bara sitta inne och dö här hemma ett tag. slippa visa mig eller någonting på typ två veckor. men viktiga fester att gå på både imorgon och på lördag så det går ju inte. men orkar seriöst inte mer nu. sjukt trött på allt

Vänta

vänta ska bara sätta några skott i pannan...... eller ett kanske räcker

Nattinatti

jobb imorgon klockan 6, uppgång vid 5 kanske dags att sova nu? mmh nattinatti

Playlist

några av låtarna jag tradar sönder just nu

david guetta ft. akon - sexy bitch
laidback luke feat. intune - i want your broken house down (johan wedel mashup)
tv rock ft. rudy - my house in the air (axwell remix)
shakira - she wolf
beyonce - sweet dreams (harlan pepper & AG 111 remix)
michael mind - baker street
armand de france ft. ange - i say ride on (belmond parker remix)

ouioui - några låtar är rätt gamla (!) meen jag tradar dem inte för ingenting raajt

Run this town


jay-z 's nya singel run this town tillsammans med kanye west & rihanna
släpps 11 september

Hoppas..

detta kan bli riktigt bra alltså!

3 djur jag hatar

  • duvor - kanske en av världens segaste och trögaste djur sinnes farliga på vägarna
  • paddor/grodor - helt oberäknliga och sen är dem ju ganska fula också, särskilt när de andas
  • sniglar - öe fett slemmiga och äckliga, enough!

RSS 2.0