Kaos dag

Tänkt vad ett par ord kan betyda! Glad idag. Känns bra när man lyckats lösa allting trots brist på bilar. Äh. Fixat mitt hår nu iallafall så nu är jag långhårig och fin!

Tog bussen hem idag. Tur att man bor på sjunde våningen så man kan ta lite extra motion i trappen! Kommer somna som en liten bebis inatt för ett par timmars sömn innan jag ska upp och tvätta klockan 8 YÄY! Sen är det HELSINGBORG :)

Snart helg

Fy vad härligt väder det är. Har precis kommit in och hunnit ta en riktigt go dusch och sitter nu framför Simpsons med te och filmjölk med müsli. Skönt det ska bli med fredag imorgon! Äntligen är det helg!!

Good news

Fy vad härligt väder det har varit idag! Varit ute och gått två timmar nu och handlat med mig mat hem, och gissa vem som handlade i samma lilla ICA butik som mig?! Björn Gustafsson! Ja kändisar ska ju handla någonstans dem med :) Det var iallafall kul

Har förresten goda nyheter. Får hyra lägenheten i ett helt år nu istället för ett halvår! Så jävla gött! Trivs jättebra i min fina lägenhet, fattas bara en inflyttningsfest nu!


Helsingborg i helgen

Jobbar det tidiga skiftet i veckan så på fredagkväll fixar jag mitt hår! Sen när jag har sovit gott åker jag och två Göteborgstjejer ner till Sabina och Helsingborg för att äta och festa. Hoppas där är massa roliga folk ute nu när det är löning för det var det verkligen inte förrförra helgen! Kände mig sjukt ensam haha...

Ska förresten hämta ut min nya nalle på posten på lördag eftermiddag. Gud vad jag längtar!!

Nu är jag röd

Fan också! Vi har vikttävling på jobbet och meningen är att vi ska väga oss varannan vecka. Startvikten var på 60,4kg, två veckor sedan vägde jag 57,7kg och nu var det dags igen. Var sjukt rädd för att jag gått upp något kilo då jag krängt flera pizzor och druckit hur mycket cola som helst.

Kontoret hade varit på mig att jag skulle väga in mig, så vägde jag mig. 57,3kg. Yes, inte gått upp iallafall tänkte jag. Så berättar jag resultatet för min chef och mina kollegor. Min chef bara "Nähe, det tror jag inte på. Upp till bevis!" Så går jag upp på vågen igen typ 15 minuter senare och väger då 57,9?? Fan vad sur jag blev haha. Så nu fick jag den röda pennan bara för jag gått upp 200g =( BUHU

Bara därför ska jag ut och gå en långis nu!!

Söndag

Hört asbra om en pizzeria i området. Så tänkte jag skulle smaka den lite. Tobias och jag delade på en hel jävla familjepizza igårkväll. Blev två slice-ar kvar. "Små i maten". Drog ner till stan sen och blev av med min bio-oskuld i Göteborg. Tittade på Chronicle, som var asbra den första timmen men som sedan flippade ut lite väl mycket enligt min mening.

Snart är det dags för en mysig frukost :)

Ofta bland folk

Har precis gått min första powerwalk sen jag flyttade till nya lägeneheten för snart tre veckor sen! Har fan riktigt bra avstånd till allt. Bor precis vid en pizzeria och en videobutik, har 25 min gångavstånd till jobbet,  gymmet och Backaplan/Hjalmar Brantingsplatsen. Känns riktigt bra! Tänkte testa gymmet här nere för första gången på söndag. Hoppas det är bra :)

Nu har jag precis vilat upp mig för mitt nattpass som börjar om en timme, så snart dags att sticka! Ska sova som en liten bebis imorgonbitti när jag kommer hem sen kommer Tobias för typ första gången den här veckan! Ska bli mysigt med lite sällskap faktiskt

/ Ensamtjej90

Rik tjej den där Sara

Tur att det inte är mer än sju dagar till löning. Har nämligen bara 200 kronor kvar på mitt konto. Lyckats göra av med 35 tusen på mindre än en månad. Mestadels på lägenheten och jag har inte ens ett enda bord i lägenheten haha Det går bra nu!

Städdags

Ett ton med disk och en mycket smutsig lägenhet tvingar mitt rena samvete att städa. Förmodligen ända fram till det är dags att röra sig mot jobbet. Har nämligen börjat att promenera till jobb nu när jag bor så nära, tar cirkus 25 minuter. Perfekt!

Beach 2012

RSS 2.0