Inte igen?!

sitter på jobbet nu, knappt ont i huvudet haha. fan alltid ont i huvudet när jag är på jobbet, liksom varit helt huvudvärksfri hela helgen. men jaha, måndag and it's on (dåååå)


Live from Olso

nyss varit på arbetsintervju hær i oslo. det gick helt okej, var dock helt seg i huvudet efter 7 timmars bussfærd. knappt kær i oslo redan fyfan så fin stad. blir riktigt sugen på att flytta hit och tjæna lite cash och kinda skaffa sig ett nytt liv. har lagt ut lite annonser nu att jag søker boende i oslo så får væl se om dær ær något rum øver till mig hihi

næ nu ska jag gå ut i den fina staden lite innan jag kliver på bussen. hemma igen kl 6 imorgonbitti, soova jadddå


Svininfluensan på mig (?!)

det var någon som frågade mig om jag hade tagit sprutan mot svininfluensan, och det har jag ju såklart inte  har egentligen ingen anledning till att inte ta den, men man har ju hört så jävla mycket skit om den sprutan så jag känner inte mig speciellt manad att ta den heller dvs jag struntar i det!

hoppas nu ingen trodde att jag har svininfluensan bara för att jag hade lite huvudvärk innan (?!) okey nu har jag i och för sig haft huvudvärk sedan i måndags, men helt ärligt tror jag att huvudvärken enbart beror på mitt nya jobb. sitter vid datorn och pratar i telefon hela dagarna i ett rum som är helt sjukt ljust och fullt med folk som pratar hela tiden.

meen, slutar dock om en timme så känns kinda nice ändå! kommer hem vid 22 och ska hem och slänga mig i sängen direkt, upp 8 imorgon och ännu mer jobb


jag på bilden kanske?


Hemgång snart

också slutar man om 30 minuter! 

... vill hem till min nya dator juu

Jaddåå!



nämen tänkte bara säga att jag köpt en ny dator


Huvudvärk indeed

vaknade klockan tre inatt för att jag hade fett ont i huvudet, tog en panodil och gick och la mig igen. en halvtimme senare hade jag lika ont i huvudet, tog en panodil till och glodde tv med pappa som heller inte kunde sova haha  

nu sitter jag dock på jobbet och har fortfarande ont i huvudet, men har nyss haft lunch och fått i mig en panodil och massa vatten, så hoppas fan det blir bättre snart... pallar inte att ha konstant huvudvärk hela tiden


Längtar hem lite

knappt kasst att man inte kan kolla mailen här på jobbet, hoppas där är något roligt från norge när jag kommer hem då mihi


Babysara

okej nu ska ni få se lite hur jag såg ut när jag var liten








(haha)

















Pappa mamma barn


lika ens?

Grattis pappsen

nog mått bra igår... pallar inte att jag fortfarande mår illa heller? inte lätt när man inte är van alkoholist längre alltså idag fyller pappsen min 48 år så ska käka lite mat och tårta här hemma, sen blir det antagligen råå julskyltning om jag hinner

nu måste jag dock städa här hemma innan pappa lackar



Sugen på jobb?

antingen nu nästa helg, eller nästa igen drar jag upp till oslo för att gå på arbetsintervju. killen frågade mig om jag visste någon mer som var intresserad, så om det är någon annan som är sugen på att tjäna mellan 1500-2000kr om dagen så är det ju faktiskt bara att kontakta mig och hänka på mig till oslo på intervjun


Rik tjej nu ju

btw, fick ett brev hem på posten från h&m club idag. mellan november 08- 09 har jag spenderat 8071kr på h&m. minst! det är liksom inte på alla köp man langar fram klubbkortet heller. fick iaf en bonus på 250 spänn på h&m. rik tjej nu ju ha-ha!

En vanlig fredag

jobb igår också ju, 10-15. den som tjänade bäst på vårt projekt igår hade en genomsnittlig lön på 53kr/h (HAHA!) ren jävla tur att vi har en garantilön? den suger ju den också i och för sig, men ändå (?)

efter jobbet drog jag ju till den jävla skämt intervjun och skulle sedan ta tåget till ramlösa station där jag hade parkerat bilen. går till knutpunken och ser ett fullpackat tåg mot lund/malmö som jag springer på. (sånt tåg jag brukar åka med på morgonarna) såklart får jag stå, men var ju ingen fara eftersom jag endast hade en färdväg på ca 1-1,5 minut. tåget går skitsnabbt, fan vad bra tänker jag. tills jag fick höra att det var ett direkttåg till landskrona-lund-malmö..

höll på att dö. 15 minuter står jag upp och trängs bland människor som andas vitlök på mig efter dem tryckt i sig en amadeus-saggesåskebab dem första 3 minuterna av färden, hoppar av på landskrona, väntar i 15 minuter till och hoppar på ett direkttåg till helsingborg, tar bussen till ramlösa station och kör bilen hem.

sen börjar jag göra vid mig, tiden går långsamt som fan men till slut så är vi framme hos dahl. kvällen blir ganska konstig? vi får skjuts ner till centrum av philly och jag & jenny tappar bort i princip alla. vi drar till tivvan, dansar lite och dricker cider. med jackorna på.. (vi hade inga planer på att vara långvariga) sen drar vi och ska ta bussen för att vi skulle få ligga. det gick helt åt skogen. åtminstone för mig. kanske inte så charmigt att höra av sig en gång, varannan helg när man är full och vill ligga lite. vad vet jag? men jenny har ju bf så hon kunde glatt åka hem med bussen. istället blir jag fett sur och tar mig en kebab med VITLÖK som protest. sen tvingar linda och boye med mig till tivoli. här snackar vi härlig tjej? vem fan går ut bland folk efter man ätit vitlök? ehmm jag.. borstade tänderna 3 gånger på tivvans toalett (ja jag hade tandborste med haha) men det hjälpte inte ett skit.

efter 3-snåret ger jag & linda upp, tar taxi hem till linda med tre bönder från bjuv/åstorp och deckade bums. självklart vaknade jag kl 9, sjukt pigg. linda sov som en fkn stock, så jag gick tyst ut, tog bussen till ramlösa station och körde hem. helt normal kväll.

Fet diss

var på arbetsintervju på ett bemanningsföretag för unga studenter igår (inga namn nämnda ) vilket jäkla skämt!

jag sökte en heltidstjänst som displaybyggare där jag skulle packa pallar på ett lager i helsingborg. det fula var dock att dem varken kunde garantera mig heltidsjobb eller jobb som displaybyggare. dem kunde heller inte meddela VART jag skulle jobba, utan det var ju såklart hemligt. men det dem kunde säga var att det låg inom helsingborgsområdet. sen visste inte jag att helsingborg hade en radie på 4-5 mil som hon sa? det är liksom 6 mil till malmö härifrån..

samtidigt kunde dem inte garantera mig jobb på den platsen heller, utan att dem kunde slänga runt mig inom detta "lilla" helsingborgsområdet hursom, närsom. något som var helt normalt, och inte alls konstigt att dem helt plötsligt kunde säga "sara du ska inte jobba här mer, utan vi kommer att flytta dig till ett annat lager, i perstorp". tänk då på att jag inte hade någon som helst rätt att tacka nej och säga "nej alltså jag vill jobba kvar här med dessa arbetsuppgifterna" utan jag  hade varit tvungen att åka dit och jobba. jag hade heller inte fått någon resersättning, utan jag hade själv fått stå för alla bensin/tågpengar till dem ställena jag blivit skickad runt till.

samtidigt hade dem bara 17 platser. men 19 anställda. och dem ville anställa fler nu för att ha backups om någon blev sjuk? alltså.. ? hur fan kan dem få det till att bli en heltidstjänst?

i know, det är såhär det är med bemanningsföretag. inte som att bli anställd av ett vanligt företag precis. men hell no att jag någonsin tänker låta mig anställas/hyras ut av ett sånt företag. fet diss till bemanningsföretag!

Två i månaden

BENGT.... BENGT!!! VI SNACKAR TVÅ DOSER SNUS I MÅNADEN!!

hahaha dagens

Heeeelg

sitter på jobbet nu, går segt som fan. väntar aslänge mellan varje samtal (typ 4-6 minuter) så blir ju lite lätt rastlös haha   lunch om 30, också slutar man om 3 timmar knappt gottt!


efter jobbet blir det intervjun ju, sen hem & fixa sig inför ikväll. först hem till jennybaby och fixa drinkar osv. sen blir det hem till dahlis. imorgon blir det fucking medina i köpenhamn. jag längtar knapppppt till om tre timmar och min underbara helg!!!


Jobb, jobb & mera jobb

mycket med jobbsaker just nu!

imorgon: åka och lämna CV på tre hemliga ställen i helsingborg, jobba 10-15 sen arbetsintervju på *****
nästa vecka: jobb mån-fre och personalfest på lördagen
om två veckor: jobb mån-fre, sen åka på intervju i oslo!

MEN JAG GILLAR DE

Wooah

preciiis efter jag skrev detta inlägget ringer det något mobilnummer till mig. ytterligare en arbetsintervju, i fucking oslo! skojar ni att jag är glad nu? 5 december åker jag upp för arbetsintervju!

Men gott!

vaknade av ett telefonsamtal imorse. blev först sur för att någon väckt mig, men efter samtalet var jag var jag nog inte så sur ändå? 


Helgen

yeahj! mitt favoritprogram har äntligen kommit tillbaka! gissa vilket? maha, paradise hotel såklart! ;) sjukt bra, och nu kommer det visas varje dag också!! dock blev jag lite besviken när det bara varade i 35 minuter... men det får duga helt enkelt. första avsnittet och redan en sexscen, kan det bli bättre? haha dör på scenen. typ 1 minut sex. "nä fan, alltså jag kommer nu" "nej?" "jo alltså jag kommer nu" "nej, men tänk på något äckligt" "nej alltså jag kommer nu" "okej ameh kom då..."

till något helt annat. helgen va nice som fan. i fredags blev det fredagsmys med mina favvisbrydar jenny, koko & johaenna <3 thaimat, raspberry daiquiris och film med massa gott snack hihi. i lördags blev det ausgang. första gången på 9 veckor som jag dricker alkohol jappjapp! jag, johaenna, koko, jenny, niclas & hampe förfestade hos johanna. med hipphipp & the day after tomorrow? haha fett bra. det blev bulls, bakom & pascha, sen drog vi hem till johanna igen. efterfest i johannas föräldrars säng? huhu. 5 st i en säng, det blev ganska tight men mysigt liksom? kl 9 vaknar jag och kör hem alla inklusive mig själv, käkar och deckar jaddåå!


Storbloggare

bara jag som gillar kissies blogg? jag läser typ 4 bloggar. det är polares bloggar, och kissies.  störtskön brud med en underhållande blogg. hon har alltid roliga bilder, skriver ofta (om man nu känner att man har brist på annat tidsfördriv) och har en kaxig attityd som jag faktiskt inte har några problem med alls

dock har jag ingen aning varför så många läser tex. kenzas blogg? inte underhållande någonstans och så får du 5000 tråkiga bilder när hon antingen rör lite i stekpannan, sitter i sin soffa med en skål müsli, håller i ett paket mannagryn eller ligger i sin säng. var är detta underhållande? jag fattar inte

Hade varit nice


Några nya låtar



timbaland ft. justin timberlake - carry out
david guetta ft. estelle - one love (chuckie remix)
madonna - celebration (david guetta & akon remix)
lolene - sexy people (static revenger remix)
rihanna - wait your turn

SENSATION

bästa kvällen i mitt liv helt seriöst. helt jävla galet. har tappat bort alla dem jag va med, hittat dem igen, sett en nerknarkad(?) kille som stod och runka mitt på dansgolvet bland alla folk, hört den bästa musiken på länge, dansat 7,5 timmar i sträck och bokat biljett till dusseldorf tyskland SENSATION NYE 09/10!!

bilder från igår


RSS 2.0