Desto snabbare kommer jag att blomma

Jag ska se Kapten Rööööd! AAH!


Vår lördag

Med jennys ord http//jenney.blogg.se

"På riktigt, jag hade aldrig kunnat ana hur bra kvällen skulle bli igår, inte i min vildaste fantasi. Inte i Helsingborg. Vi hamnade på en fest i ett palats, typ. Greveholm med miniklubb i källaren, 22 rum 25 killar - och vi fyra. Vi höjde våra shots mot taket bland isbjörnsfällar, riddarrustningar och kristallkronor, allt var bara så jävla absurt. Jag och Elin blev dubbade. Vid ett kördes vi in till deras bokning på Cardinal, sen dansade vi oss våta till 4. Natten avslutades i Simons säng med Due Date och Chocolate Fudge Brownie, man efterfestar verkligen inte som förr längre. Elin tyckte att hans lägenhet verkade väldigt suspekt eftersom det låg ett antal kirurgiböcker på soffbordet -Mm, Elin, han är läkare.. Vi gick Drottninggatan hem imorse och tog en frukost i solen på vägen, Greveholm har levererat den sjukaste förfesten i sin helt egna liga. Vi är ju trots allt riddare nu."

Fan att jag inte tog några bilder från huset...

Can't get no sleep

Sovit 2 timmar inatt, dags att sova nu va

Min första tårta

 

Igår hade jag den sjukaste kvällen någonsin. Så jävla roligt. Också bakade jag min första tårta. Sjukt nöjd faktiskt!


Buy love

Killkompis: Fått kuk på sistone?
Jag: Äe det var alltför längesen. Själv då? Många tighta vaginor där borta?
Killkompis: Ska vänta tills jag får lön nu sen ska jag ut och fixa fitta.



Gott!

Konstiga människor

På facebookchatten. Ingen aning om vem killen är.

Kille: Kände du igen mig?
Jag: Va, nej?
Kille: Okej, skulle bara kolla.
Jag: Hälsa du eller?
Kille: Nej det vågade jag inte
Jag: Nähe okej

Kille: Fan jag träffade en tjej där som ja varken fick namn eller nummer till :/
Kille: Hon hade druckit en del och snubblade omkring, minns du någon sån?
Jag: Men hur ska jag kunna veta vem du träffa, särskilt om jag inte ens såg dig?
Kille: Tänkte om du visste vem de kan ha varit.. Jag såg iaf bara en tjej som va rätt så full så du kanske la märke till henne o visste vem det var. Jag har tyvärr ingen aning om vad hon heter :(

Vad fan hände där? ...

Man kan inte lita på dem

Ibland läser jag lite för mycket på h&m's galgar för underkläder. Hittade en bh i 75b som jag testade, tyckte satt bra och köpte. När jag kom hem och slitit av lappen för att använda den ser jag att jag köpt en 75c och nu sitter den inte alls lika bra längre. Någon som kan skänka lite fyllning till mig?

Trodde jag kunde lita på h&ms storleksgalgar, men ack



Roomies

Imorgon flyttar jag in till Jenny! RoomieZ !! (;


Hemma

Gott var det. Märks att man inte legat på ett tag alltså...

Nu ska jag slänga mig framför tvn i mina nya fina mjukisbyxor och glo film

Om jag ska

 

Snart tar jag mig till Göteborg på något sätt! Ska bli sjukt nice, inte legat på två veckor...


Varför gör man inte sånt innan man lägger sig?

 

Jag hade så kul på festen att när klockan var 04.30 och festen var slut ville jag ta taxi in till stan för att festa sista 1,5 timmen på klubbarna. Så kul att jag glömde ta av mig min klänning, bh, trosor, ringar och torka bort mitt smink innan jag gick och la mig. Vaknade sjukt het


Kebab är det bästa för bakfyllan

Mådde sjukt dåligt igår, snart dags att skippa spriten?! Blev iallafall en EFTERLÄNGTAD kebabtallrik med flottiga pommes, massa vitlöksås och några burkar cola. Sen mådde man genast mycket bättre. Eller (?)

Snel hest


 

Sjukt söt och snäll jag är


Varit på Systembolaget

och blivit 600 kr fattigare

Blandat är bäst

Ikväll är det 50 årsfest. Fester med blandade åldrar är det bästa jag vet, lätt ;) Massa familjer som åker dit för att fira, äta och dricka. Hur gott är inte det (?) Har redan klurat på min present. De flesta kommer nog märka att den är från mig, få ett gott skratt eftersom den ger massa minnen från nyår 2009. Ska snart iväg och handla den sen klockan 18.00 är det buffé och sprit, gud vad jag längtar. Kommer att bli en sjukt bra kväll!




Snart fattig igen då

Om ett par veckor ska jag byta ut en tand, som en gammal klasskompis tog sönder med en stafettpinne för 13 år sedan, mot en porslinskrona. Och eftersom den är permanent och jag ska betala 8200kr(!!!) för att byta ut den så tänkte jag bleka resterande tänder lite. Ska köra några gånger innan jag åker till tandteknikern för att hitta rätt färg på kronan. Börjar redan idag så tänkte sova med dem. Man är ju dock lagom torr i munnen när man vaknar med blekningsmedel i hela flabben iallafall...

Sexiga skenor va?


Give till it's gone


Lappis

Nyss köpt en mini pc på nätet. Brukar alltid få orderbekräftelse efter betalningen är genomförd men inte denna gången, och pengarna har redan dragits från mitt konto så hoppas inte det blir inte blir något lurt nu!

Har iallafall köpt en asfin liten dator som jag kan ha med mig överallt :)


RSS 2.0