Q-base

helgen som varit har varit underbar! sovit på tåg, flygplan, järnvägsstationer och flygplatser, blivit väckt av både christian, ordningsvakter och brudarna som pratar i högtalarna på flygplatser. men eftersom jag sover max fem timmar varje natt innan jobb, sen inte kunnat sova något efter jobb & innan resan så måste man ju göra allt för att kunna vara så taggad som möjligt inför q-base

det var den sjukaste festen. det var som en stor jävla festival på en ödelagd flygplats intill en flygplats som fortfarande är igång. gillade man inte musiken fanns det nio andra ställen att välja och vraka mellan. men det gick att snea överallt. direkt när vi kom till airport weeze (där q-base hålls) stod alla utanför ingången i väntan på insläpp. då kommer ett gäng killar fram och frågar om vi var från sverige, och börjar snacka lite om vart vi kom ifrån, hur vi tog oss dit osv. sen börjar den ena killen titta på mig "vafan, jag känner igen dig! var inte du på xstatic i köpenhamn?" sjukt random att dem kände igen mig därifrån haha, men roligt såklart!

direkt när vi kom in köpte vi massa tokens så vi hade något att betala med där inne, nästa stopp var en av barerna. inte druckit så god öl på riktigt länge. och då var det inte så att jag inte druckit öl på evigheter eller något, drack ändå coronas innan jag stack hemifrån. en vanlig jävla heineiken fatöl. satt som en smäck.

och en sak. det är så jävla härligt att se folk gå loss som de gjorde där nere. det hade man aldrig sett hemma i sverige. hemma sitter man antingen i baren eller dansar lite smått på dansgolvet. här stod folk bara i baren när de skulle ha något att dricka snabbt sen var det dansgolvet igen, och inte bara något smådansande utan verkligen går in för det. härligt att se! trött på tråkiga människor som inte kan gå loss ordentligt. när man hör ett tungt beat, eller ens favoritlåt. det är helt okej att snea alltså. och man ska absolut inte bry sig om vad andra människor tycker (:

hade strålande solsken då solen var uppe, inget regn, underbar musik, massa härliga olika sorters människor alltifrån österrrike, holland, italien, australien, norge, danmark - kan rekommendera q-base riktigt hårt till er som är sugna på härlig musik, mycket folk och go stäming eller bara lite spänning i vardagen! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0